fbq
Kotimaa
15.02.2022 10:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto
Kristiina Komulainen
Kristiina Komulaiselta sydäntäsärkevä itkutilitys keskosvauvasta: 880 grammaa painanut tyttö syntyi jännittävien vaiheiden jälkeen - "Vollotin maijan ratissa"
Kotimaa
15.02.2022 10:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto

Takavuosien suosikkijuontaja, nykyinen poliisi Kristiina Komulainen on julkaissut sydäntäsärkevän Instagram-päivityksen.

Julkaisussaan Kristiina kertoo, että hänen lähipiiriinsä on syntynyt uusi jäsen. Hänen ystävänsä sai lapsen uudenvuoden aikaan.

Lue myös: Muistatko vielä suosikkijuontaja Kristiina Komulaisen? Hiusväri nousi puheenaiheeksi

Synnytyksestä ei puuttunut draamaa. Kristiina kertoo, että ystävän lapsivedet tulivat ulos raskausviikolla 23.

- Kolme viikkoa elimme jännityksessä yötäpäivää. Sovimme silloin, että jos tulee jotain nopeita liikkeitä sinkoan paikalle doulaksi synnytykseen. Se on ehdottomaksi yksi hienoimmista pyynnöistä, mihin minua on ystävänä ikinä pyydetty, Kristiina kertoo Instagram-tarinassaan itku kurkussa.

Doula on äidin tukena synnytyksessä toimiva henkilö, joka ei ole lapsen isä eikä terveydenhuollon ammattilainen.

"Nopee ja sinnikäs mimmi"

Lapsi syntyi lopulta raskausviikolla 26 eli reippaasti ennen laskettua aikaa.

- Meidän talliin on saatu uusi jäsen. Hän on Tallipäällikön pikkusisko: nopee ja sinnikäs mimmi syntyi maailmaan raskausviikolla 26 painaen 880g. Hän voi hyvin, kasvaa sekä kehittyy hurjaan tahtiin ja on saanut parasta mahdollista hoitoa Naikkarilla ja Jorvissa, Kristiina kirjoittaa.

Lue myös: Yllätyspaluu! Kristiina Komulainen takaisin radiojuontajaksi: ”Iso ilo jatkaa pienen paussin jälkeen!”

Lopulta ystävän mies ehti synnytykseen, eikä Kristiinan tarvinnut olla ystävänsä tukena Naistenklinikalla. Kristiina kuitenkin vietti ystävänsä kanssa paljon aikaa sairaalassa ennen synnytystä.

- Itse elin vuoden lopun jännittävissä tunnelmissa: valmiina yötä päivää säntäämään doulan hommiin, mikäli tarve. Tämän suurempaa kunniaa ystävänä tuskin voi saada. Isä ehti onneksi mukaan ja minä vollotin samaan aikaan maijan ratissa ja valvoin uudenvuoden juhlintaa sen mitä kyyneliltä eteeni näin.

Lue myös: Syvään uurretulla puvulla hätkähdyttänyt Kristiina Komulainen: Juhlin aamuun asti!

Kristiinan Instagram-tarinoiden yhteydessä soi poppari Sian kappale Unstoppable. Julkkispoliisi kertoo, että he kuuntelivat kappaletta odottaessaan lapsen syntymää.

- En pysty vieläkään kuuntelemaan biisiä itkemättä.