fbq
Kotimaa
23.04.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Köpi Kallio
Köpi Kallio juhlii syntymäpäiväänsä ihan muina Mersumiehinä keskari viuhuen - kuva
Kotimaa
23.04.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Koko kansan suosikkiporilainen, radiojuontaja Juuso "Köpi" Kallio juhlii tänään (23.4.) 32. syntymäpäiväänsä.

Radioadonis on lisännyt Instagram-sivulleen hyväntuulisen kuvaparin, joka on napsaistu Porin merellisen idyllisestä Reposaaresta. Kuvissa kevätaurinko kimaltelee veden pinnassa, ja komistuksella on yllään saksalaisautomerkki Mercedes-Benzin logolla varustettu takki.

Lue myös: Näin suosikkijuontaja Köpi Kallio kommentoi suhdehuhuja: "Kyllä maailmaan puhetta mahtuu"

Köpi poseeraa ensimmäisessä kuvassa täysin asiallisesti, mutta toisessa kuvassa pohdiskeleva ilme on muuttunut ilkikuriseksi virnistykseksi, ja oikea käsi heilahtanut selän takaa näyttämään keskisormea kameralle.

- Kun täyttää 32 vuotta, voi huoletta julkaista itsestään kuvia internetiin McGordon puuvilla-Mersumiehenä ja uskotella itselleen että onpas siinä mulla hauska mökkitakki, vuosia täyttänyt Mersumies vitsailee.

- Vaikka todellisuudessa haluaisi, että se on ihan arkitakki. Ja juhlatakki. Ja takkien takki. Nyt se on synttäri- ja lomatakki, eli nähään viikon päästä, Köpi toivottaa seuraajilleen.

Lue myös: Juhlatuulella! Palkittu radiotähti Köpi Kallio biletti karaokessa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Köpi Kallio (@kopikallio)

Kuvaan on tulvinut onnitteluja ystäviltä ja seuraajilta. Onnittelijoihin lukeutvat muiden muassa radiojuontajat Shirly Karvinen ja Janni Hussi, suosikkimeteorologi Anniina Valtonen sekä juontaja Anni Hautala.

- Onnea!! et oo kyllä vanhentunu ulkoisesti päivääkää, Mersumiestä imarrellaan.

- Niin mahtista synttäriä, hyvä look, toinen kehaisee.

- Oota ku täytät 42, eräs kommentoi.

- Jos kaikki menee kuten pitää niin täytän kyllä. Ei tarvi erikseen odottaa, Köpi vastaa tulevaisuudensuunnitelmistaan kertoen.

Lue myös: HBO Maxille ensimmäinen suomalainen viihdeohjelma – juontajina Viki ja Köpi

YleX-kanavan aamuista tuttu parivaljakko Köpi ja aisapari Ville "Viki" Eerikkilä, 37, alkavat luotsata omaa tv-ohjelmaa suoratoistopalvelu HBO Maxille. Ohjelma kantaa nimeä True Story Suomi, ja se on ensimmäinen suomalainen viihdeohjelma, joka palvelussa nähdään.

True Story Suomen tuotannon on tarkoitus alkaa tänä keväänä, ja se esittelee tavallisten suomalaisten hillittömiä tositarinoita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Köpi Kallio (@kopikallio)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »