fbq
Kotimaa
27.09.2022 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Shirly Karvinen
Kolmekymppisiään juhlinut Shirly Karvinen avoimena: "Nykyään tarviit 3 palautumispäivää!"
Kotimaa
27.09.2022 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Shirly Karvinen vietti 30-vuotissyntymäpäiväänsä syyskuun alussa.

Pyöreitä täyttänyt kaunotar järjesti ensi kertaa itselleen juhlat, ja mukana bileissä olivat muiden muassa toimittajat Maria Veitola ja Ina Mikkola sekä räppäri Gettomasa.

Vastikään Shirly suuntasi läheistensä kanssa ihanalle Pariisin-matkalle, josta seurue julkaisi rutkasti materiaalia sosiaaliseen mediaan. Seurueeseen kuuluivat naisystävä Sanni Kurkisuo sekä missiystävykset Sara Sieppi ja Sabina Särkkä.

- Mulla on maailman parhaimmat ystävät, Shirly esimerkiksi fiilisteli Eiffel-tornin edessä otetussa ryhmäkuvassa Instagram-tarinassaan.

Lue myös: Näin Shirly Karvinen ja Sanni nauttivat Pariisissa - mukana tuttu bilejengi

Juhliminen ja reissaaminen ovat kuitenkin ilmeisesti vieneet veronsa. Shirly julkaisi eilen Instagram-sivullaan tyylikkään kuvaparin, jossa poseeraa nahkatakki yllään ja aurinkolasit silmillään. Otokset on napsaissut Shirlyn ystävä Sara Sieppi. Julkaisun alle Shirly on kirjannut avoimesti tunteitaan hektisistä ajoista.

- Viikonloppu meni lataillessa akkuja alkuviikon reissusta. Nykyään voi automaattisesti laskea, et 1 hauskaa iltaa kohden tarviit 3 palautumispäivää, hän päivittelee kuvatekstissä.

- Viikonloppuna oli ihana olla pitkästä aikaa juontokeikalla ja himassa tehtiin syyssiivous, arkeen palannut Shirly kertaa.

Lue myös: Shirly Karvinen juhli kolmekymppisiään – serenadi Sanni-rakkaalta ja tupa täynnä seurapiirikaunottaria

Vaikka palautuminen nykyään kestääkin Shirlyn mukaan aiempaa kauemmin, ei hän ole kokenut ikäkriisiä.

- Tässä on niin paljon opittavaa, että en koe mitään kriisejä, tai että minulla pitäisi olla joku tietty asia jo saavutettuna, koska täytin 30, Shirly jutusteli aiemmin Seiskalle.

Lue myös: Onpa söpöä! Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät Flow-festareilla - salakuvat!

Shirly seurustelee poptähti Sannin kanssa. Suloinen pariskunta asuu avoliitossa Helsingissä pikkuisen Pena-koiran kanssa. Shirly kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2016, ja hän on toiminut esimerkiksi Basso-radion juontajana.