fbq
Kotimaa
01.02.2023 07:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
kimi ja minttu räikkönen
Kolmatta lastaan odottava Minttu Räikkönen hehkuu raskausonnea - kuva
Kotimaa
01.02.2023 07:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kimi Räikkönen, 43, ja Minttu Räikkönen, 36, kertoivat sunnuntaina (29.1.) ilouutisesta.

Minttu on raskaana ja odottaa lasta. Mintun ja Kimin hempeässä somejulkaisussa mainittiin, että tuleva pienokainen on tyttö.

 Vauvan laskettu aika on somekirjoituksesta päätellen jo muutaman kuukauden kuluttua.

– Voi tyttövauva, olet jo niin rakas. Emme malta odottaa, että pääsemme tapaamaan perheemme uusimman jäsenen muutaman kuukauden kuluttua! Pari kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Kimi ja Minttu Räikkösen ilouutinen: vauva tulossa!

Minttu on julkaissut tuoreen raskauskuvan Instagram-videotarinoissaan eilen tiistaina. Mustavalkoisessa kuvassa tummaan neulemekkoon sonnustautunut Minttu suorastaan hehkuu raskausonnea. Upean asu on viimeistelty mustilla sukkahousuilla sekä tyylikkäillä tummilla korkokengillä.

Otoksessa hän katselee mystisesti poispäin kamerasta. Minttu kirjoitti kuvan oheen lyhyen englanninkielisen tekstin, jossa hän kiittää seuraajiaan saamistaan ihanista viesteistä.

– Kiitos kaikille meitä kohtaan osoittamasta rakkaudesta, Minttu kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin hauskanpidon kammottava varjopuoli: "Ei ole eläinystävien valinta"

Kimi ja Minttu menivät naimisiin elokuussa 2016. Heidät vihittiin Italiassa, San Galagon luostarissa. Paikalla oli noin 80 vierasta.

Juhlijoiden joukossa nähtiin muun muassa räppiduo JVG:n Jare ja VilleGalle, laulaja Pete Parkkonen sekä Nanna ja Jere Karalahti.

Lue myös: Kyyneleitä alttarilla: Kimi ja Minttu Räikkösen häistä viisi vuotta - muistatko Seiskan ainutlaatuiset kuvat seremoniasta?

Kimillä ja Mintulla on entuudestaan kaksi lasta. Perheen esikoinen, Robin-poika syntyi vuonna 2015 ja Rianna-tytär vuonna 2017.