fbq
Kotimaa
26.04.2022 10:23
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Petrus Pennanen ja Roosa Sandelin
Kohupoliitikko Petrus Pennasen Roosa-kihlattu julkaisi hirvittäviä kuvia ruhjotuista kasvoistaan: "Tää on mun viimeinen avunpyyntö" - sisältö voi järkyttää
Kotimaa
26.04.2022 10:23
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska on tiiviisti seurannut kohumiljonääri ja -politiikko Petrus Pennasen, 49, ja Roosa Sandelinin, 24, myrskyisää parisuhdetta.

Roosa julkaisi tänään tiistaina (26.4.) järkyttäviä kuvia ruhjotuista kasvoistaan. Nuori nainen ei kerro kuvien yhteydessä, mistä mustelmat ovat peräisin.

En enää vaikene, sinä et ole mies satutit minua ja sanoit minua hulluksi ja sait kaikki ajattelemaan että minä olen se hullu, Roosa kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna.

Roosan seuraajat ilmaisivat huolensa julkaisun kommenteissa.

– Mitä on tapahtunut? Toinen ihmetteli.

– OMG, mitä tapahtu, kolmas kommentoi.

Lue myös: Mikä on totuus Rikkaat ja rahattomat -parin suhteesta? Somekäytös ihmetyttää: Petrus Pennaselta outo video, Roosa vaikenee

Yksi Roosan seuraajista tiedusteli, onko kuva tuore.

Viime viikolta, Roosa vastasi seuraajalleen.

Sama seuraaja kyseli, voiko naista auttaa jotenkin. 

Voi auttaa niin että saan asunnon, en ole saanut apua koska asun vittu miljonäärin kanssa ja en ole oikeuttu mihinkään tukiin. Lisäksi sukulaiset ei auta. Tää on mun viimenen avun pyyntö. Tapan itseni koska en saa apua keneltäkään, Roosa vastasi. 

Seiska ei tavoittanut Roosaa kommentoimaan asiaa.

Taustaa

Roosan ja Petruksen suhde tuli julkiseen tietoon vuonna 2020, kun Roosa kertoi eräässä yksityisen Instagram-tilinsä julkaisussaan, ettei olisi uskonut löytävänsä korona-aikana rinnallensa "jonkun näin ihanan".

Sittemmin Petrus ilmoitti parin kihlautuneen helmikuussa 2021.

– Menimme kihloihin. Olen niin iloinen, että olen löytänyt jonkun, joka antaa minun olla oma itseni, Petrus kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna tuolloin Instagram-tilillään.

Lue myös: Outo tanssivideo! Rikkaiden ja rahattomien Petrus Pennanen keinuttaa hanuriaan ja hieroo itseään: "Pystytkö pitämään salaisuuden?"

Petrus on Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen, ja miljonääri hänestä tuli vuonna 2019 myytyään Leiki Oy -yrityksensä ulkomaille.

Roosa tekee somesisältöä ja esiintyy myös aikuisille suunnatulla OnlyFans-sivustolla, jossa hän pyytää rohkeasta sisällöstään käyttäjiltä seitsemän dollaria kuukaudessa eli reilut 6 euroa. Lisäksi Roosa lähettää pyydettäessä erityissisältöä, kuten fetissivideoita kalliimmalla kertasummalla.

Keväällä turvakodissa

Muutama kuukausi kihlojen jälkeen Roosa julkaisi Instagramissa järkyttäviä kuvia ruhjotusta vartalostaan. Kuvissa Roosalla oli ruhjeita eri puolilla kehoa sekä jaloissa ja käsissä.

Lue myös: Juuri nyt: Miljonääri Petrus Pennasen tyttöystävä julkaisi turvakodista järkyttäviä kuvia ruhjotusta vartalostaan – Pennanen löi luurin korvaan toimittajalle!

Kuvista sai sen käsityksen, että Roosa on joutunut pahoinpitelyn uhriksi. 

– Oon turvakodissa. Kaikki ok. Im in safe shelter so im fine. Im done. Oikeesti this time im done, Roosa kirjoitti toukokuussa 2021.

Näiden tekstien lisäksi Roosa julkaisi Instagramissa Petruksesta vanhan Jodel-kirjoituksen, jossa vihjattiin Petruksen syyllistyneen ala-arvoiseen toimintaan.

Kaksikko sai kuitenkin sovittua tapahtumat ja suuntasivat lemmenlomalle viime keväänä.

Lue myös: Kohupoliitikko Petrus Pennanen karkasi ulkomaille Roosa-kihlattunsa kanssa: Katso videot!

Petrus julkaisi tuolloin (23.5.) videon, jossa hän ja Roosa matkustavat vesilentokoneella salaiseen lomakohteeseen. Reissun aikana Roosa kuitenkin lisäsi Instagram-videotarinaansa huolestuttavia kirjoituksia.

Kirjoitusten perusteella parin välit olivat ajautuneet kriisitilaan toistamiseen, ja Roosa pyysi apua seuraajiltaan. 

– Im too scared, Roosa kirjoitti. Sijainniksi hän oli merkinnyt Malediiveilla sijaitsevan hotellin. 

– Tarvitsen poliisit mutta noi ei soita koska petrus on maksava asiakas.

Lue myös: Petrus Pennanen ja Roosa-rakas herättivät ihmetystä ravintolassa – paljonkertova kuva

"Juoksin alasti hakemaan apua"

Roosa kertoi myös juosseensa hakemaan alasti apua, sillä hänen puhelimen käyttöä oli yritetty estää.

Lue myös: Kohupolitiikko Petrus Pennasen kihlattu Roosa julkaisi yöllä avunpyyntöjä ja huolestuttavia kirjoituksia paratiisisaarelta: "Juoksin alasti hakemaan apua"

– Juoksin alasti hakemaan apua ja toinen varasti mun puhelimen ja piilotti sen multa ja poisti ystävälle lähettämäni ääniviestin missä anelin apua. Kesti yli tunti saada puhelin takas mutta en saa tehdä väkivalta testejä ajoissa eikä poliiseja soiteta koska petrus maksaa.

Petrus ei ottanut kantaa Roosan päivityksiin, vaan kannusti ihmisiä olemaan tuomitsematta ja vihaamatta muita, jotka ovat Petruksen sanojen mukaan "ehkä tehneet jotain tyhmää". 

– Jos teillä on läheisiä joilla on mennyt huonosti tai jotka ovat ehkä tehneet jotain tyhmää, niin älkää tuomitko tai vihatko heitä. Ymmärtäkää mistä se johtuu, auttakaa ja tukekaa heitä. Rakkaus on meidän kaikkien suurin voima, ja rakkaudesta tulee luottamusta toisiimme. Sillä me voimme auttaa toisiamme, jos on vaikeaa, kiitos, Petrus tiedotti seuraajilleen.

"Olen sinkku"

Viime syksynä Roosa kävi vaihtamassa Facebookissa olevan kihlattu-parisuhdestatuksensa sinkuksi.

Lue myös: Ero! Kohupoliitikko Petrus Pennasen Roosa-rakas paljastaa Instagram-tilillään: Olen sinkku

Roosa avautui lokakuussa erosta omalla Instagram-tilillään, jossa hän kertoi, että oli miettinyt asiaa jo jonkin aikaa.

– En ole voinut lähteä, koska hän on kiristänyt minua. Sanonut, että tuhoaa mut. Mä en enää anna hänelle valtaa, Roosa kirjoitti 24 tuntia näkyvissä tarinat-osiossaan.

Tämän lisäksi Roosa julkaisi päivityksen, jossa luki englanniksi "Olen sinkku, enkä ole valmis seurustelemaan".

Lue myös: Huhhuh! Mitä ihmettä tapahtui Petrus Pennasen kädelle – katso uudet paparazzikuvat kohuparista!

Pariskunta palasi jälleen kerran yhteen joulukuussa. Maliskuussa he esiintyivät yhdessä Rikkaat ja Rahattomat -ohjelmassa.

Petrus ja Roosa matkustivat taannoin yhdessä Pariisiin. Petrus julkaisi matkan aikana lukuisia pusuttelukuvia Roosan kanssa. 

Roosa ja Deata

Roosa on aiemmin seurustellut tubettaja Deatan (oik. Mikael Hertell) kanssa.

Pari meni suhteensa aikana kihloihin, mutta se purkaantui parin erottua vuoden 2019 lopulla. Deata julkaisi tammikuussa 2020 videon, jolla hän avautui erostaan.

Lue myös: Petrus Pennanen ja Roosa Sandelin Rikkaissa ja rahattomissa - huippumoderni vessanpönttö hämmentää: "Ei herranjumala!"