fbq
Kotimaa
04.02.2023 12:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Allerin arkisto
Matias ja Maria Mäkynen
Kohukansanedustaja Matias Mäkysen vaimo tunnetaan Huippumalli haussa -ohjelmasta – näin hän kommentoi miehensä skandaalia
Kotimaa
04.02.2023 12:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Allerin arkisto

Vaasassa on kohistu marraskuusta lähtien erikoisesta tapahtumasarjasta, jossa pääosaa näytteli perheellinen kansanedustaja Matias Mäkynen (sd.), 32, ja eräs 20-vuotias opiskelijatyttö.

Nouseva poliitikko herätti marraskuisena lauantaiyönä huomiota vaasalaisyökerhossa. Noin kello kymmenen jälkeen illalla Matias siirtyi kauniin opiskelijanaisen kanssa sivummalle istumaan.

Seiska on saanut haltuunsa myös paljonkertovia kuvia Matiaksen ja naisen yhdessäolosta klubilla.

Naimisissa olevan Matiaksen ja opiskelijan välinen kanssakäyminen ei jäänyt tähän, vaan tunnelma tiivistyi entisestään kellon lähestyessä puoltayötä.

Vain reilu viikko opiskelijatytön kanssa vietetyn yön jälkeen Matias ilmestyi muina miehinä Linnan juhliin Maria-vaimonsa kanssa.
Vain reilu viikko opiskelijatytön kanssa vietetyn yön jälkeen Matias ilmestyi muina miehinä Linnan juhliin Maria-vaimonsa kanssa.

Lue myös: Skandaalipaljastus! Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen iski nuoren opiskelijan baarista

Matias Mäkysen ja nuoren opiskelijan läheisistä väleistä kiinnostuttiin erityisesti sen vuoksi, että kansanedustaja on naimisissa ammattiliitto Pron yhteiskuntasuhdejohtajan Maria Mäkysen, 34, kanssa. Vaasassa hyvin tunnetulla naistenlehtien kiiltokuvaparilla on taaperoikäinen lapsi. He ovat jakaneet perhe-elämäänsä avoimesti mediassa ja somessa.

Maria-vaimo muistetaan myös Huippumalli haussa -tv-ohjelman kilpailijana, ja hänet tunnetaan nykyään innokkaana feminismin, tasa-arvon ja perhearvojen puolestapuhujana.

– Ihmetys opiskelijoiden valtaamalla Fontana Clubilla olikin aikamoinen, kun Matias lähti baarista kello kahdentoista aikaan jatkoille kahdestaan nuoren opiskelijanaisen kanssa, Seiskalle kerrotaan.

Matiaksen Maria-vaimo on tuttu Huippumalli haussa -ohjelmasta. Hän on tunnettu tasa-arvon ja perhearvojen puolestapuhuja.
Matiaksen Maria-vaimo on tuttu Huippumalli haussa -ohjelmasta. Hän on tunnettu tasa-arvon ja perhearvojen puolestapuhuja.

Lue myös: Seiskan kohuvideo: Matias Mäkysen nolo valehtelu tallentui videolle – SDP:n varapuheenjohtaja vastaa skandaalipaljastukseen

Viinaa ja kuhertelua

Luotettavien silminnäkijäahavaintojen mukaan Matias ja opiskelija lähtivät kävelemään Fontana Clubilta junaradan suuntaan. Pian tämän jälkeen heidän nähtiin menevän kahdestaan sisälle vanhaan vihreään puutaloon, jossa sijaitsee kansanedustajan Vaasan-koti. Matiaksen vaimo Maria ei luonnollisestikaan ollut kotona, vaan hän oli perheen Lahden-asunnolla.

Lue myös: Paljonkertova kuva! Kohukansanedustaja Matias Mäkynen kaulaili yökerhossa nuoren kaunottaren kanssa

Seiskan saamien tietojen mukaan Mäkynen ja opiskelija olivat asunnolla muutaman tunnin, jonka aikana he muun muassa nauttivat lisää alkoholia.

– Opiskelija on kertonut lähipiirilleen, että he viettivät intiimiä hetkiä kansanedustajan kotona. Kaksikko oli päätynyt vielä aamuyöllä nuoren naisen asunnolle ylioppilaskylään, mistä Matias sitten heräsi aamulla, Seiskalle kerrotaan.

Kansanedustaja vei vieraan naisen kotiinsa, kun vaimo oli muualla. Aamuyöllä Matias vielä kömpi opiskelijatytön luokse nukkumaan.
Kansanedustaja vei vieraan naisen kotiinsa, kun vaimo oli muualla. Aamuyöllä Matias vielä kömpi opiskelijatytön luokse nukkumaan.

Lue myös: Näin SDP:n Matias Mäkysen ja nuoren opiskelijan skandaaliyö eteni: Intiimejä hetkiä kansanedustajan kotona

Maria-vaimo Seiskalle: ”No, sehän kuulostaa hyvältä”

Seiska tavoitti kansanedustaja Matias Mäkysen vaimon Maria Mäkysen kommentoimaan miehensä yöjuoksua.

Matias kertoi minulle, että olet tietoinen siitä, että hän lähti marraskuussa yökerhosta opiskelijatytön kanssa. Oletteko käsitelleet asian?

– Naurahdus) Juttelit juuri Matiaksen kanssa…

Joo, kyllä.

– No sehän kuulostaa hyvältä. Hän on yleensä kyllä minuun aina yhteydessä näistä, mutta ei ilmeisesti tässä asiassa.

Pitääkö siis paikkaansa, että olette käsitelleet asian?

– Joo, pitää paikkaansa.

Mitäs Matias kertoi tästä yöstä?

– No, se ei valitettavasti kuulu teille.

Oletko tietoinen siitä, että Matias päätyi lopulta yöksi opiskelijatytön luokse?

– Kiitos paljon teille yhteydenotosta ja kuulemiin, Maria-vaimo lausui.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.