fbq
Kotimaa
22.06.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Heikki Lampela
Kohujuristi Heikki Lampela iloitsee tuoreesta tutkinnostaan - toinen kerta toden sanoo
Kotimaa
22.06.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Varatuomari Heikki Lampela, 61, iloitsee suorittamastaan asianajajatutkinnosta.

Heikki jakoi julkisella Facebook-sivullaan kuvan vasta suorittamastaan, Suomen Asianajajaliiton myöntämästä asianajajatutkintotodistuksesta. 

- Jipii, Asianajajatutkinto suoritettu toistamiseen onnistuneesti, ensimmäinen kerta oli jo 1997 ja nyt uudestaan 2022, hän kirjoittaa kuvan alle.

- Oli kiva olla Asianajaja Akatemiassa, kollegat ja henkilökunta olivat kovin ystävällisiä, jäi hyvä mieli, Heikki hehkuttaa.

Lue myös: Kävellessä loikkiva julkkisjuristi Heikki Lampela, 59, hämmästyttää ihmisiä: ”Olen vähän erilainen nuori”

Suomen Asianajajaliitto tarjoaa lähes kokonaan verkossa suoritettavaa ammatillista tutkintoa juristeille. Sen suorittaminen on yksi edellytys asianajajan ammattinimitteen saamiselle, ja sen voi suorittaa täydennyskoulutuksena.

Heikki erotettiin Asianajajaliitosta tammikuussa 2018, mutta hän sai jatkaa työtään valitettuaan asiasta hovioikeuteen. Saman vuoden syyskuussa asia käsiteltiin, eikä se muuttanut Asianajajaliiton valvontalautakunnan päätöstä hänen erottamisestaan, joka jäi lopulta voimaan.

Heikki nousi julkisuuteen edustettuaan kohutuissa oikeudenkäynneissä muiden muassa Tony Halmetta ja Ilja Janitskinia.

Lue myös: Nälkä yllätti! Julkkisjuristi Heikki Lampelan ruokailu ja liikennekäyttäytyminen kummastutti hienostoalueella – kuvat!

Lue myös: Yhdessä varatuomarin asunnolla! Heikki Lampelan kanssa viihtyvä seksipommi Sandra Bay kertoo Seiskalle: ”Opetin tehokkaita voimisteluliikkeitä”

Aikuisviihdetähti Sandra Bayn seuralaisena viihtyneen Heikin huhuttiin maaliskussa olleen Uber-kuskihommissa, mutta hän kiisti huhut suorilta käsin.

- Ei pidä paikkaansa. Olen varatuomari ja siten suuntautunut toisaalle, Heikki kommentoi.

Lue myös: Julkkisjuristista Uber-kuskiksi? Heikki Lampela kommentoi alanvaihtohuhuja: "Olen suuntautunut..."