Seiskan Grillisodan kolmannessa jaksossa Aito Iskelmän radiojuontajana sekä Salatut Elämät -näyttelijänä tunnettu Hanna Kinnunen pääsee näyttämään taitonsa grillauksen parissa.
Kilpailun tuomarina toimiva Nata Salmela arvostelee Hannan annoksen kolmella kriteerillä: asenteen, maun sekä annoksen esillepanon perusteella.
Hanna ryhtyy tuumasta toimeen epäröimättä, sillä hänellä on taskussaan mehukas, aurinkokuivatun tomaatin makuisesta kanasta valmistettu grilliateria.
- Aion tehdä lihan, hedelmän ja juuston yhdistelmän. Meillä on kanafilettä, tietysti tuoretta ananasta, halloumijuustoa, ja sen kyljessä tarjoillaan tulisuutta potkiva ihana kastike, Hanna paljastaa.

Kana hurmaa
Kun Hannan kypsästä kanasta irtoaa ensimmäinen makupala kisan tuomarille Natalle, hän saa vuolaita kehuja.
- Paras kana grillistä, jota olen eläessäni maistanut, Nata kehuu.
- Herran jestas tämä on hyvää. Ah! Vapise Esko Eerikäinen, Hanna julistaa.
Millainen annoksesta tuli? Entä millaiset pisteet Hanna sai? Sen näet Seiskan Grillisodan kolmannesta jaksosta.
Pyttipannuseikkailu hämmensi
Esko valmisti Seiskan Grillisodan toisessa jaksossa pyttipannua, mutta grillauksen aikana koettiin myös kommelluksia, kun Esko ehdottaa ruokaansa perin yllättävää raaka-ainetta.
Toisen jakson näet alta.
Seiskan Grillisodan jännittävä finaalijakso ilmestyy 22.6.!