fbq
Kotimaa
07.03.2022 15:13
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram, Seiskan lukija.
rita ja miki
Kirjailija Miki Liukkonen paljastaa podcastissa: näin kohusuhde Behmin kanssa syttyi - ”Viisi minuuttia ja olimme rakastuneet”
Kotimaa
07.03.2022 15:13
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram, Seiskan lukija.

Kohukirjailija Miki Liukkonen, 32, avautuu Roope Salmisen juontaman Kolme käännekohtaa -podcastin tuoreessa jaksossa hyvinkin avoimesti viime vuonna julkisuuteen tulleesta suhteestaan suosikkilaulaja Rita Behmiin.

– Me tavattiin Ritan kanssa viime vuoden puolella erään lehden ottaessa minuun yhteyttä, että voisinko tehdä Behmistä kansijutun heille.

– Itse kun en nykymusiikkia seuraa enkä tuntenut Ritaa entuudestaan, niin googlasin hänet ensitöikseni, jonka jälkeen kysyin haastattelua pyytäneeltä lehdeltä, paljonko jutusta saa rahaa, Miki paljastaa podcastissa rakastavaisten tutustumisen alkumetreistä.

Lue myös: Behmin salasuhde paljastui! Renttukirjailija Miki Liukkonen on laulajakaunottaren rakas - ensimmäinen yhteiskuva julki

"Viisi minuuttia ja olimme rakastuneet"

Miki kertoo Salmisen haastattelussa ottaneensa Behmiin yhteyttä Instagramin kautta. Laulaja kuitenkin kieltäytyi haastattelusta, mutta mies sai kuitenkin vakuutettua laulajattaren kahville kanssaan.

– Menimme kahville ja kului viisi minuuttia ja olimme rakastuneet toisiimme. Kului kuitenkin tovi, ennen kuin aloimme seurustelemaan kunnolla, Miki paljastaa Salmiselle podcastissa.

Lue myös: Himokkaat yhteiskuvat julki! Behm kuherteli ihmisjoukossa kirjailijarakas Miki Liukkosen kanssa

"Hän on minulle järjenääni"

Kohukirjailija kehuu ja naljailee rakkaalleen viime viikolla julkaistussa podcastissa tauotta.

– Rita on muuttanut minua ihmisenä aivan hirveästi. Hän on tehnyt musta paremman ihmisen. Hän on opettanut minulle, että asioista pitää puhua.

– Ajatella, että vasta päälle kolmekymppisenä olen oppinut puhumaan, mistä suurin kiitos kuuluu hänelle. Rita on minulle järjen ääni. Hän on parantanut elämääni 101-prosenttisesti ja tulevaisuus näyttää, mitä tapahtuu, mutta tällä hetkellä olen onnellisempi kuin koskaan, kirjailija vakavoituu.

Rita ja Miki
Seiskan valokuvaaja bongasi Ritan ja Mikin läheisistä väleistä Helsingin Kirjamessuilta viime vuoden loppupuolella.

Lue myös: Suomen kuumin julkkispari! Toisensa löytäneet taiteilijasielut Behm ja Miki Liukkonen ovat uransa huipulla

Tilaa Seiskan uutiskirje! »