fbq
Kotimaa
30.06.2022 19:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Kim Kardashian
Kim Kardashian ihonhoitobrändi haastettiin oikeuteen – syytetään tavaramerkkirikkomuksesta
Kotimaa
30.06.2022 19:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 41, on haastettu oikeuteen uuden ihonhoitobrändinsä SKKN By Kim vuoksi.

Beauty Concepts -niminen pienyritys syyttää Kimiä tuotenimen kopioimisesta ja kiusaamisesta. Beauty Conceptsilla on SKKN+ -niminen ihonhoitobrändi. Yrityksen mukaan se omistaa oikeudet käyttää nimitystä.

Kimin lakitiimi sanoo, että kyseessä on vain yritys horjuttaa heidän uuden ihohoitosarjansa mainetta. Beauty Concept sanoo ottaneensa Kimiin yhteyttä jo aiemmin kertoakseen, että heillä on lähes identtisen niminen ihonhoitosarja.

Yritys kuitenkin väittää Kimin jättäneen koko asian huomiotta ja julkaisseen brändinsä tästä huolimatta. Kimin edustaja kertoo TMZ:lle:

- Tämä kanne ei ole sitä miltä näyttää. SKKN BY KIM on uusi merkki, joka seuraa Kardashianin menestyksekästä KKW -sarjaa.

Kim Kardashian

Asia menee oikeuteen

Kimin edustaja painottaa, että uusi ihonhoitosarja on kehitetty itsenäisesti ja sille on haettu omaa tavaramerkkiä nimen suojaamiseksi.

TMZ:n julkaisemassa dokumentissa kerrotaan, että Beauty Conceptin omistaja Lyndie Lunsford on väittänyt omistavansa oikeuden SKKN -logoon. Kerrotaan myös, että häntä lähestytty Kimin yrityksen puolesta, ja he ovat yrittäneet löytää sovun asiaan.

Lopulta Kimin tiimi kuitenkin päätti viedä asian oikeuteen, koska uskoo hänen maineensa olevan uhattuna. Edustaja myös vakuuttaa heidän uskovan, etteivät he ole tehneet mitään väärin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Kim on keskellä kohua. Aiemmin hänen asuvalintansa Met-gaalaan kylvi kauhistusta, kun Marilyn Monroen miljoonamekon pelättiin vahingoittuneen hänen käytössään.

Lue myös: Marilyn Monroen mekkoon sujahtanut Kim Kardashian puolustaa kohulaihdutustaan: Vertasi itseään Christian Baleen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »