fbq
Kotimaa
06.07.2022 11:40
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto
Teemu Selänne
Kiimaisuutta korostanut Teemu Selänne antaa Annassa vinkkinsä sinkkuelämään ja parisuhteeseen - "Sitten kannattaa vasta asettua"
Kotimaa
06.07.2022 11:40
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on ollut jo 33 vuotta yhdessä ja lähes 26 vuotta naimisissa Sirpa Selänteen kanssa.

Tuoreessa Anna-lehdessä Teemu, 52, antaa parhaan vinkkinsä parisuhteeseen. Saman vinkin hän on jakanut myös lapsilleen.

- Olen sanonut viimeksi Leeville, joka viihtyy sinkkuna, että näissä asioissa ei ole mihinkään kiire. Sitten, kun tuntuu hyvälle ja oikealta, kannattaa vasta asettua, Teemu sanoo Annassa.

Lue myös: Avoimesti seksistäkin puhuvalla Sirpa Selänteellä ei ole tabuja: "Muistutan pojilleni ehkäisystä"

"Jos kiimaisuus häviää, olet pulassa"

Vuonna 2017 pariskunta paljasti Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että pitkän liiton salaisuus on viriili seksielämä.

- Meillä on tosi hauskaa oikeasti. Ja sellainen kiihko toisiamme kohtaan. Meillä on hyvä olla yhdessä, Teemu kertoi ohjelmassa.

- Mikä olisi oikea sana? Sellainen kiimaisuus toista kohtaan, että jos se häviää, sä olet oikeasti pulassa. Koska se on fakta, että jos toinen haluaa ja toinen ei halua, niin jostain se toinen hakee sen sitten.

Lue myös: Teemu Selänteen Sirpa-vaimo ei ole enää mustasukkainen – ”Meidän väliin ei tule kukaan!”

Sirpakin allekirjoitti Teemun analyysin Maria Veitolalle.

- Olen herännyt usein kolmelta yöllä niin väsyneenä, kun Teemu tulee pelireissulta. En sanonut monta kertaa ei ja aina oli kivaa itsellänikin, Sirpa kertoi ohjelmassa.

Teemu ja Sirpa avioituivat 19. heinäkuuta vuonna 1996 Helsingin Vanhassa kirkossa. Pariskunnalla on peräti neljä lasta; vuonna 1996 syntynyt Eemil, vuonna 1997 syntynyt Eetu, vuonna 2000 syntynyt Leevi sekä vuonna 2007 syntynyt Veera.

Selänteet asuvat Kaliforniassa, missä Teemu pelasi pitkän uran Anaheim Ducksin riveissä. Kesiä perhe viettää mielellään myös Suomessa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »