fbq
Kotimaa
04.01.2022 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Janne raninen
Kaksoismurhaaja Janne Raninen suree kohtaloaan Sanna Marin -kohussa: "Minut tuomitaan jatkuvasti mediassa"
Kotimaa
04.01.2022 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kahdesta murhasta tuomittu Janne Raninen ja pääministeri Sanna Marin (sd.) nousivat otsikoihin poseerattuaan yhteiskuvassa.

Sanna osallistui joulukuun alussa toimittaja Ina Mikkolan kirjanjulkistustilaisuuteen. Samassa tilaisuudessa paikalla oli myös Janne.

Janne julkaisi Instagramissa yhteiskuvan hänestä ja Sannasta. Otoksessa pääministeri poseeraa hymyillen Jannen kanssa.

Lue lisää: Sanna Marin hymyilee kaksoismurhaaja Janne Ranisen kanssa yhteiskuvassa - bileviikonloppu saa yhä erikoisempia käänteitä

Kaksikon yhteiskuva hämmensi sosiaalisessa mediassa. Pian somekohun jälkeen kuva ja Jannen Instagram-tili poistuivat.

Kihlattu kommentoi

Jannen kihlattu Linda-Maria Roine otti kohuun kantaan kirjoittamalla kolumnin pääkaupunkiseudun seurakuntien Kirkko ja kaupunki -verkkosivuille.

Skandaalinhakuisissa lööpeissä tämä inhimillinen kohtaaminen muuttui hetkessä palkkamurhaajan ja pääministerin epäilyttäväksi illanvietoksi pornotoimittajan bileissä. Some kuohui ja yhteiskuvalle löytyi tuomitsijoita Mikael Jungnerista lähtien, Linda-Maria toteaa tekstissään.

Tänään tiistaina (4.1.) Jannen Instagram-tili ja kaikki kuvat ovat taas näkyvillä. Janne on äskettäin myös esiintynyt ruotsalaisen Alex Ceesayn YouTube-videolla, jolla hän ottaa kantaa yhteiskuvakohuun. Alex on Jannen tavoin istunut vankilassa, minkä jälkeen hän on jättänyt rikollisen elämän. 

Janne kertoo Alexin videolla yhteiskuvakohusta.

- Minut tuomitaan jatkuvasti mediassa. Tulen aina olemaan Solvalla-Janne, hän sanoo.

Lue myös: ”Pesäpallomailat firman puolesta” Palkkamurhaaja Janne Raninen esittelee yrityksensä toimintaa – video!

Janne kertaa kyseisen yhteiskuvaillan tapahtumia ja siitä seurannutta somekohua. Hän kertoo turhautuneensa suuresti koko mediamylläkkään. 

- Vaikka tekisin ihan mitä vaan, se tulee aina olemaan minulle haitaksi. Se mitä tein, oli väärin, siitä ei ole nyt kyse. Kadun totta kai tekojani, mutta se mikä on tehty, on tehty. Siihen ei pysty enää vaikuttamaan.

- Eniten minua ärsyttää se, että mitä tahansa teen, hyviä tai huonoja asioita, niin taustani tulee aina silloin esille, Janne toteaa.