fbq
Kotimaa
10.06.2022 06:30
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Kaija Koo
Kaija Koo kylvi kauhua liikenteessä – kuvat Seiskassa!
Kotimaa
10.06.2022 06:30
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska paljasti toukokuun lopussa, että suosikkilaulaja Kaija Koo, 59, ja hänen liikemiesrakkaansa ovat muuttaneet eri osoitteisiin. Seiskan saamien tietojen mukaan nelisen vuotta kestänyt suhde tuli tiensä päähän, ja mies muutti omilleen aivan Helsingin keskustaan.

Lue myös: Avomies muutti pois! Kaija Koon suhteessa nopea shokkikäänne

Seiskan paparazzi selvitti, että Kaija asuu yhä ex-parin yhteisessä asunnossa Helsingin arvoalueella hieman pohjoisempana. Yksinäistä sinkku-Kaijalla ei kuitenkaan ole, sillä hänellä riittää juttuseuraa sekä talon pihalla että viereisellä puistoraitilla.

Lue myös: Erohuhuissa vellovan Kaija Koon suhde alkoi dramaattisesti kolmiodraamana

Toukokuun lopussa Kaija parkkeerasi aivan kotinsa vieressä olevan suosikkikahvilansa terassille.

Sieltä poistuttuaan Kaija lähti ajelemaan kohti Helsingin keskustaa ja sai kaiken nähneen paparazzinkin haukkomaan henkeä. Laulaja kaivoi laukustaan ilmeisesti edelliseltä laulutunniltaan saamansa läksypaperin, joka oli Elton Johnin laulu Your Song sanoineen.

Kaija kiihdytti Mersun kovaan vauhtiin, minkä jälkeen hän asetti nuottipaperin rattia vasten ja alkoi hoilata kurkku suorana.

Lue myös: Nuori ja nälkäinen! Wau, miltä Kaija Koo näytti 80-luvulla!

Artistilta jäi laulun lomassa havaitsematta, että hän oli ajautua viereiselle kaistalle – ja suoraan Seiskan paparazzin auton kylkeen!

Laulua pääkaupungin ruuhkaisilla kaduilla jatkui kilometrikaupalla Kaijan suosikkiterassilta aina Helsingin vanhalle jäähallille asti.

Lue lisää ja katso kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »