fbq
Kotimaa
03.04.2022 11:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
alina voronkova, joonas hurri
Jymy-yllätys aviomiehelle! Alina Voronkova juoni salamatkan etelään - bikinikuva kerää ylistystä
Kotimaa
03.04.2022 11:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova valmisteli kahden kuukauden ajan yllätyssynttäreitä aviopuolisolleen, jääkiekkoilija Joonas Hurrille. Alina on julkaissut Instagramiin hauskan videon, jossa hän taustoittaa juhlajärjestelyjään.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

 

- Tästä tulee aivan sairaan siisti reissu. Pakko taputtaa itteensä olalle. Olen pitänyt suuni supussa, kukaan ei ole paljastanut mitään. Mies ei tiedä mitään, Alina riemuitsee videolla.

Lue myös: Uskomattoman kaunis missimorsian! Alina Voronkovan sensuelli häätyyli häikäisi, kiihkeä suudelma kirkon portailla - katso kuvat Alinan ja Joonaksen häistä!

Alina ja ystäväporukka juonivat yhdessä Joonaksen pään menossa kimppamatkan Espanjaan. Joonas täytti 31. maaliskuuta 31 vuotta ja sen kunniaksi hänet vietiin etelän lämpöön. Alina oli pakannut matkasta autuaan tietämättömälle Joonakselle reissuun vaadittavat matkatavarat mukaan.

Alina on ikuistanut videolle hetken, jolloin hän hakee Joonaksen töistä mukaansa. Mies viedään lentokentälle eikä hänellä ole mitään käryä matkakohteesta. Joonas veikkaa päämääräksi Oulua, Rovaniemeä tai Leviä.

Videolle on taltioitu hetki, jolloin iso ystäväporukka yllättää Joonaksen kentällä ja paljastaa matkakohteen olevan Espanja. Joonaksen reaktio on hyvin neutraali. Hän hymyilee vienosti ja toteaa:

- Oikeesti?

Alina repii videolla huumoria miehensä laimeasta reaktiosta. Alina olisi valmis antamaan miehelleen Vuoden 2022 Jäämies-palkinnon.

Lue myösAlina Voronkova kertoo totuuden Joonas-rakkaansa erityistaidosta: ”Herra saa kuulla melko suoraan jos jokin meni vihkoon”

Alina on jakanut videota myös Espanjan villalta. Kartanon varusteluun kuuluu iso uima-allas. Yllätetty Joonaskin saa jo villalla enemmän sanoja suustaan.

- On yllätetty ihan täysin ja huikeeta on, Joonas kommentoi videolla.

Alina on jakanut Espanjan-matkalta myös otoksen, jossa hän ottaa bikineissä aurinkoa. Kuvan ohessa Alina kertoo ottavansa auringosta C-vitamiinit talteen.

Kuva on kerännyt paljon kehuvia kommentteja. 

-  Kyllähän on nättiä toi vitamiinien otto, yksi kommentoija kirjoittaa.

Eräs kommentoija on keskittynyt kuvassa Alinan sijaan miljööseen.

- Hyvännäköinen aita, kommenteissa kehutaan.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »