fbq
Kotimaa
20.03.2022 11:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Discovery+
Rünno
Julkkisratsastaja Marko Björsin rakkaudesta kilpaileva virolaiskomistus Rünno pysyi vuosia kaapissa: "Elin niin sanotusti heteroelämää"
Kotimaa
20.03.2022 11:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Discovery+

Kevään ohjelmauutuus Marko Björs – Rakkauden seikkailu alkaa TV5 -kanavalla ja Discovery+-palvelussa ensi viikolla. Ohjelmassa julkkisratsastaja Marko Björs avaa sydämensä 10 sinkkumiehelle ja etsii heistä itselleen kumppania.

Yksi osallistujista on 25-vuotias lähihoitajaksi opiskeleva Rünno. Hän kertoo Seiskalle olevansa menevä, sanavalmis, rohkea ja itsevarma ihminen. 

- Olen myös energinen, joskus vähän överi persoona, hän luonnehtii.

Itsevarmuus kumpuaa hänen menneisyydestään. Rünno asui Virossa 19 vuotta.

- Siellä jouduin syrjityksi, enkä kokenut koskaan itseäni hyväksytyksi siitäkin huolimatta, että olin koko ajan kaapissa. Elin niin sanotusti heteroelämää, ja tunsin itseni ulkopuoliseksi.

- Kun vihdoin muutin Suomeen, löysin ympärilleni oikeita ihmisiä. He ovat näyttäneet minulle, millaista on arvostus ja ystävyys. Uskon, että menneisyyteni ja viimeisen kuuden ja puolen vuoden aikana oppimani pohjalta se itsevarmuus on rakentunut.

Rünno

Elämä mallillaan

Nykyään Rünno uskaltaa olla oma itsensä ja juuri sellainen kuin haluaa, välittämättä muiden mielipiteistä.

- Parin viime vuoden aikana olen elänyt elämäni parasta aikaa. Voin henkisesti ja taloudellisestikin hyvin. Ympärilläni on rakkaita ihmisiä, jotka välittävät minusta, ja ketkä toivovat minun menestyvän. Tuntuu ihan vitun hyvältä, että voin ilmaista itseäni, hän iloitsee.

Lue myös: Nämä sinkkumiehet yrittävät hurmata Marko Björsin uudessa tosi-tv-sarjassa

Marko Björs – Rakkauden seikkailu, TV5 ja discovery+ -palvelussa keskiviikkoisin 23.3. alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »