fbq
Kotimaa
07.11.2022 07:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Henry Aflecht
Julkkismiljonääri Henry Aflecht omistaa seitsemän kulkupeliä – näin hän ratkaisi pysäköintiongelman
Kotimaa
07.11.2022 07:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Suomalaismiljonääri Henry Aflechtin, 49, hulppea huvila Espanjassa on kokenut kuluneena vuotena täydellisen muodonmuutoksen.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmastakin tuttu Henkka on tuottanut 1990-luvulla Speden spelejä ja Kymppitonnia, juontanut muun muassa Costalaiset- ja apaalla-ohjelmia, työskennellyt Helsingissä portsarina ja turva-alalla sekä pyörittänyt Radio Finlandiaa Aurinkorannikolla. Hän myös harrastaa virtuaalivaluuttojen treidausta.

Lue myös: Suomalaismiljonääri poltti rahaa ja pinnansa – Henry Aflechtin ökyvillan remontti räjähti käsiin

Henry osti valkoiseksi rapatun kivitalon Mijasista 2017. Talossa on asuinneliöitä vajaa 300, ja tontilla on kokoa 2 600 neliötä. Remontissa neliöitä tuli noin 50 lisää.

Henry nauttii ajella pitkin Andalusian vuoristoteitä, kaasutella mutkissa ja ihastella maisemia. Aurinkorannikolla kruisailu onnistuu läpi vuoden, sillä lumesta tai jäästä ei tarvitse välittää. Remontti toikin Henkan kulkupeleille paljon kaivattua parkkitilaa etupihalle.

– Pysäköintiin tuli toistasataa neliötä lisää, Henry laskee ilahtuneena.

– Minulla on seitsemän kulkupeliä, jotka mahtuvat nyt mainiosti talon eteen. Ennen kaikkea pääsen lähtemään portista millä tahansa kulkuneuvolla ilman, että joudun siirtelemään toisia pois tieltä.

Henry raivasi kulkupeleilleen parisensataa neliötä lisää parkkitilaa. Hän istuu Travertson V-Rex -motskarinsa selässä, joita on maailmassa vain sata kappaletta.
Henry raivasi kulkupeleilleen parisensataa neliötä lisää parkkitilaa. Hän istuu Travertson V-Rex -motskarinsa selässä, joita on maailmassa vain sata kappaletta.

Lue myös: Allasalue kuin loistohotellissa! Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht esittelee uusitun miljoonahuvilansa

Julkkismiljonäärillä on muun muassa kaksi tyyristä autoa: Mercedes-Bentz GLE Coupé -maasturi ja avomallinen BMW Z4. Lisäksi hän omistaa kolmipyöräisen Can-Am Spyderin sekä äärimmäisen harvinaisen Travertson V-Rex -erikoismoottoripyörän.

Remontin yhteydessä tontin ympärille asennettiin valvontaliikkeen kamerajärjestelmät ja sovittiin 24/7-vartiointi.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.