fbq
Kotimaa
10.11.2022 16:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Henri Alen
Julkkiskokki Henri Alénin koiran käytös hämmentää - johdattaa omistajaansa kirkkoon
Kotimaa
10.11.2022 16:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Julkkiskokki Henri Alén, 44, julkaisee somekanavallaan usein hulvattomia kuvia ja videoita omapäisestä Selja-koirastaan.

 Tällä kertaa Henri on jakanut seuraajiensa iloksi videokoosteen koiransa kummallisesta tavasta suunnata toistuvasti kohti Pakilan kirkkoa.

- Jostain kummasta syystä Seljalla on kova tarve päästä kirkkoon. Pakilan kirkon risteyksessä jokin sitä kutsuu, ja veto on kova päästä messuun, Henri kirjoittaa jakamansa videon yhteyteen.

Hän arvelee, että Seljalla on mahdollisesti jotain sydämellään, minkä vuosi tarve päästä hengelliseen ympäristöön on kova.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alen (@henkkaalen)

Hauskalla videolla Henkka maanittelee koirakaveriaan kirkon sijasta kotiin.

- Huomenna voidaan mennä kirkkoon. Ei mennä nyt tuonne seurakuntaan. Mennään syömään ruokaa! Tule! Henri maanittelee.

Selja istuu kirkon risteyksessä päättäväisen näköisenä.

Henkka on esitellyt aiemmin myös toisen Seljalle ominaisen tavan, joka on aiheuttanut omistajilleen jopa hieman harmeja.

Lue myös: Julkkiskokki Henri Alénin Selja-koira ihastuttaa somessa: valloittavalla karvaturrilla on erikoinen harrastus - katso kuvat!

Seljalla on nimittäin ollut tapana kerätä lenkeiltään mukaan kiviä, jotka se sitten kasaa kauniiseen pinoon perheensä terassille.

Joskus Seljan matkaan on lähtenyt myös naapureiden koristekiviä, jotka Henkka on joutunut palauttamaan myöhemmin takaisin omistajien pihamaalle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alen (@henkkaalen)