fbq
Kotimaa
28.07.2022 08:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
renny harlin, johanna harlin
Johanna ja Renny Harlinin tempaus sai täystyrmäyksen somessa: "Luulisi, että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse"
Kotimaa
28.07.2022 08:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 63, ja puolisonsa Johanna, 28, saivat tyttövauvan viime viikon tiistaina. Renny ja Johanna opettelevat nyt vauva-arkea Miamissa reilun viikon ikäisen pienokaisensa kanssa. Pariskunnan sometilit ovat täyttyneet vauvasisällöstä.

Lue myös: MTV: Renny ja Johanna Harlinin vauva syntyi - Rennyllä tärkeä tehtävä synnytyssalissa

Harlinien tuorein tempaus on pöyristyttänyt kansaa viestipalvelu Jodelissa.

Johanna päivitti myöhään keskiviikkona Suomen aikaa Instagramin tarinat-osioon ohjeita siitä, miten ihmiset voivat lähettää pariskunnan vauvalle lahjoja.

- Meille on tullut tuhansia ihania onnitteluviestejä ja kiitämme kaikkia. Inboximme ovat olleet pikkuisen tukossa ja sen takia osa viesteistä jääneet huomaamatta/hukkuneet, Johanna kirjoitti.

- Kaikki te ihanat jotka kyselitte niin kovasti osoitetta mihin voi lähettää vauvalle lahjoja: lähetä minulle uusi viesti niin saat suomalaisen osoitteen, Johanna ohjeisti.

Johannan ja Rennyn "lahjavastaanotto" ei saanut somekansaa puolelleen. Jodelissa hämmästellään, miksi jotkut ventovieraat edes haluavat lähettää julkkisperheen lapselle lahjoja.

Kannatusta keskustelussa saa se, että vauvatarvikkeita voisi mieluummin lahjoittaa niitä oikeasti tarvitseville, esimerkiksi hyväntekeväisyysjärjestöille ja sairaaloiden lastenosastoille.

Lue myös: "Täydellinen kopio Rennystä" - Harlinit julkaisivat ensimmäiset kasvokuvat vauvastaan

- Luulis että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse. Ja jos sairaalat ei ota vastaan niin varmaan löytyy jotain turvakoteja tms. mihin voi lahjoittaa tavaraa ja vaatetta, yksi somekommentoija sivaltaa.

- Kuulostaa kieltämättä aika hassulta ja älyttömltä, kun on monia lapsia Suomessakin, esim. ukrainalaisia, joilla olisi oikeaa tarvettakin. Miten Harlinit edes kehtaa ottaa lahjoja tuntemattomilta ja kertoa vielä osoitteenkin lahjoille? NOLOA, yksi kommentoija pauhaa.

- Itse olisin perustanut jonkun sellaisen hyvänteleväisyystilin johon halukkaat lahjojen lähettäjät olisi voinut laittaa sen rahasumman joka olisi mennyt lahjaan, yksi ehdottaa.

- Kuninkaallisten lapsillejan lähetetään aina kans kaikkee, eräs somettaja vertaa Harlineita siniverisiin.