fbq
Kotimaa
22.02.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Elena Vikström
Jo kolmas peppuleikkaus! Elena Vikström toipuu Tampereella: "Kivut on aika kovat"
Kotimaa
22.02.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Sinkut paljaana -ohjelmassa treffiseuraa etsinyt Elena Vikström, 29, on käynyt jälleen muokkaamassa kehoaan kauneustoimenpiteen avulla.

Tampereelle maanantaina (21.2.) matkustanut Elena on pitänyt seuraajansa ajan tasalla parhaillaan käynnissä olevasta leikkausoperaatiosta, Brazilian Butt Liftista. Kyseessä on toimenpide, jossa rasvaa siirretään takapuoleen pepun kohottamiseksi.

Vaalea kaunotar on ladannut hehkutusvideoita aktiivisesti Instagram-tililleen. Elena julkaisi videoiden lisäksi ennen reissuaan myös keväisen kuvan itsestään.

Lue myös: Sinkut paljaana: Elena Vikström, 28, syntyi väärään kehoon, hetket ennen korjausleikkausta muistuvat mieleen: "Mua oksetti"

 

 

- Laukut on pakattu. Nyt alkaa mun 12 leikkausmatka. Tällä kertaa mennään Tampereelle tekemään mun kolmas bbl. Tiedättekö sen tunteen kun on todella innostunut jostain asiasta elämässä? Toiset lähtee uimaan suihkulähteeseen jääkiekon takia. Mulle tuon saman fiiliksen tuo plastiikkakirurgia. Oon niin happy... montakohan kertaa minua leikataan vielä mun elämän aikana. Arvauksia? Elena kyselee kuvatekstissään.

"Kauneuden eteen mitä vaan"

Tiistaiaamuna Elena kuvasi somekanavalleen videoita muun muassa kaapumaisesta sairaala-asustaan.

- Lupasin Sinkut paljaana -kuvauksissa, etten käytä enää ikinä löysiä housuja, mutta täällä mä olen, eikä haittaa yhtään, koska mä pääsen leikkaukseen, Elena naureskelee intoa puhkuen.

Elena teki ohjelmassa selväksi mieltymyksensä tiukkoja asukokonaisuuksia kohtaan.

Lue myös: Elena Vikström haaveilee jälleen kauneusoperaatiosta - leikkauksiin palanut jo 100 000 euroa!

Tiistai-iltapäivällä Elena aktivoitui somessa heti leikkaussalissa herättyään.

- Huomenta. Täällä pikkuhiljaa herätään. Kivut on aika kovat. Ihan hyvä, kauneuden eteen mitä vaan. Ei haittaa, Elena mumisee vielä unihiekat silmissään.

Elena on kertonut viettävänsä tulevan viikon vuokra-asunnossa Tampereella.

Näin muhkealta Elenan takapuoli näytti jo vuonna 2020.
Näin muhkealta Elenan takapuoli näytti jo vuonna 2020.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »