fbq
Kotimaa
08.12.2022 13:38
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
jenni ja chisu
Jenni Vartiainen kertoo mietteensä Chisun viimeisestä keikasta
Kotimaa
08.12.2022 13:38
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Jenni Vartiainen oli paikalla, kun hänelle läheinen ystävä Chisu eli Christel Roosberg esiintyi jäähyväiskeikallaan joulukuussa Tavastialla.

Arkistovideo: Chisu ja Jori-rakas Aurajoen rannassa

Lue myös: Nyt se on virallista! Chisu lopettaa uransa - tässä syy

Chisu on kertonut lopettavansa soolouransa ja keskittyvänsä jatkossa muihin projekteihin. Huippumenestynyt laulaja ehti saavuttaa urallaan lukuisia palkintoja ja ylistystä fanien lisäksi myös muilta artisteilta. Jenni Vartiainen kertoo Chisun olevan myös hänelle rakas ystävä.

- Olin maanantaina haikeudella katsomassa tätä kaunista päätöstä, joka vavisutti ja puhutteli syvyydellään, järkälemäisyydellään, aitoudellaan ja herkkyydellään - taiteellisesti nerokkaalla kokonaisuudella. Chisu on yksi inspiroivimmista ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut, aito ja rehellinen, vastustamaton, peloton. Taiteellinen nero ja visionääri. Kaikki ylistys ja ylisanat tähän! Kiitos Chisu sinusta. Uusia tutkimuksia kohti nyt. Love you, Jenni Vartiainen kirjoitti Instagramissa.

Lue myös: Chisu lapsivapaalle lomalle Jori-rakkaansa kanssa: "Meillä ei ole draamaa tai kohuja"

Päivityksessä näkyy kaksikon yhteiskuva sekä videopätkä keikalta.

Samu Haber: Tuntuu vieläkin kehossa

Chisun omaan somepäivitykseen oli ilmaantunut myös lukuisia haikeita kommentteja ja hurja määrä sydämiä Suomen ykkösartisteilta.

Chisu kiitos kaikesta mitä oot tähän saakka luonut (sydän) Mielenkiinnolla ootan seuraavia askeleitasi. Oot upee, kirjoitti Mariska.

Ei mitään järkeä eilisessä, etuoikeutettu että sain olla läsnä. Tuntuu vieläkin kehossa. Kiitos niin valtavasti Chisu ja koko jengi. Ihailen, kirjoitti Samu Haber liekkiemojin kanssa.

Kiitos ihan mielettömästä elämyksestä eilen. Pää pyörällä vieläkin. Yksi kaikkien aikojen upeimmista teoksista jonka olen nähnyt, juontaja Ellen Jokikunnas kommentoi.

Lue myös: Nelikymppinen Chisu on tyylikuningatar - näin palkittu poppari on muuttunut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHISU (@chisuofficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHISU (@chisuofficial)

chisu ja jori
Chisu avioitui tuottaja Jori Sjöroosin kanssa vuonna 2019. Avioliiton myötä pariskunta päätti tehdä sukunimistään (Sjöroos + Sundberg) yhdistelmänimen Roosberg.