fbq
Kotimaa
01.08.2022 14:31
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jenni Poikelus
Jenni Poikelus julkaisi kuvia vauhdikkaasta kesästään: palovammoja ja paidaton mies!
Kotimaa
01.08.2022 14:31
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

YleX:n suosikkijuontaja Jenni Poikelus, 34, kiittää mennyttä suvea. Hän julkaisi kuvasarjan vauhdikkaasta kesästään Instagram-tilillä

Lue myös: Wow! Jenni Poikeluksen seksikäs halkio ja Anne Kukkohovi kuin discopallo – katso Kultainen Venla -gaalan pukuloistoa!

- Kiitos kaverit (sydän) Ja en tiedä, kuka tuo paidaton mies tuossa videolla on, mutta erityinen kiitos myös hänelle, Jenni kirjoittaa kuvatekstissä.

Radiojuontajalla oli tänään (1.8.) aikainen herätys, sillä hän aloitti yhdessä Jere Pehkosen ja Mika Parikan kanssa YleX:n aamussa Vikin ja Köpin lopetettua. 

Lue myös: YleX Aamun uudet juontajat julki!

Kuvasarjassa on muun muassa video Jennin karaokehetkestä, jossa juontajalle tuntematon mies on riisunut paitansa ja heiluttaa sitä kädessään kuin lassoa.

Tämän lisäksi kuvakarusellista löytyy otos radiojuontajan auringossa palaneesta selästä. 

- PS. Muistakaa käyttää aurinkorasvaa ja pyytää kaveria levittämään, jos ei itse yletä, Jenni muistuttaa. 

Lue myös: Nyt on märkää! Suhdehuhujen pyörteissä olevat Jenni Poikelus ja Köpi Kallio söpöilivät sateessa – kuvat!

Radiosta tutut juontajat Jenni Poikelus ja Köpi Kallio ovat olleet suhdehuhujen pyörityksessä jo pitkään. Viimeisimpänä parivaljakko iloitsi yhdessä musiikista Pori Jazz -festivaaleilla. 

Viime syyskuussa Köpi nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yleisössä kannustamassa Jenniä. Silloin hän vaikeni suhdehuhuista.