fbq
Kotimaa
04.05.2022 18:36
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen
jenni alexandrova, toni lähde
Jenni Alexandrovan ja Diili-Tonin jättiyllätys: tekivät Temoset!
Kotimaa
04.05.2022 18:36
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen

Juontaja Jenni Alexandrova ja kumppaninsa, Macwell Creativen luova johtaja, Diili-neuvonantaja Toni Lähde paljastivat keskiviikkona somessa perustavansa yhteisen ravintolan. Kyseessä on Waldemar-niminen pitseria, joka avaa ovensa kesällä Fiskarsin seuraintalossa.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

- Me perustetaan ravintola! Tämä on se uutinen, jota olen pitänyt sisälläni. Ei se ollut vauva vaikka niin moni sitä arvailikin, Jenni kirjoitti päivitykseensä.

- Me avataan kesäravintola Fiskarsiin! Kyseessä on pizza-ravintola, mutta ei todellakaan ihan tavallinen sellainen. Pizzat on suunnitellut Michelin-ravintoloitsija Sasu Laukkonen! Älyttömän suuri kunnia, että ystäväni Sasu lähti empimättä mukaan hulluun ideaan! Jenni kirjoittaa.

Jenni kertoo päivityksessään pitseriaidean syttyneen viime kesänä Fiskarsissa. 

- Mieletön miljöö ja ihana mies vieressä. Helposti tulee idea yhteisestä ravintolasta. Hullua? Kyllä! Romanttista? Todellakin! Jenni kirjoittaa.

Lue myös: Mitä rakkauden huumaa! Jenni Alexandrova ja Diili-sarjasta tuttu Toni-rakas julkaisivat harvinaisia kuvia toisistaan

Jenni myöntää, että ravintola-ala on hänelle ihan uusi aluevaltaus. Hän kiittääkin siitä, että projetissa on mukana osaavaa henkilökuntaa.

Pariskunnalle on satanut onnitteluita someen.

Ravintolan perustaminen ei ole julkkispiireissä mikään uusi juttu.

Esimerkiksi näyttelijänä tutuksi tullut Olga Temonen toteutti unelmansa ja perusti oman pitserian Iitin Sääskjärven maalaismaisemiin. Rehtori-nimeä kantava ravintola avasi ovensa vanhaan kouluun lähes vuoden valmistelujen jälkeen loppuvuonna 2021.

Kiinteistövälittäjä Jetro Rostedt on perustanut kansainvälisen kebab-ravintolaketjun. Näyttelijä Ville Haapasalo luotsaa georgialaista ravintolaa ja kaupittelee hatsapurileipiään myyntikärryissä ympäri Suomen.

Lue myös: No nyt! Tältä näyttää Olga Temosen kyläkouluun perustama pizzeria - ruokalistalla harvinaisuuksia

Tilaa Seiskan uutiskirje! »