fbq
Kotimaa
30.09.2022 09:34
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, All Over Press, Instagram
Jasper Pääkkönen
Jasper Pääkkönen alkaa saunakauppiaaksi: myy ökylöylyjä USA:han - näin Hollywood-tähti kommentoi projektia Seiskalle
Kotimaa
30.09.2022 09:34
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, All Over Press, Instagram

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 42, yllättää uudella liikeideallaan. Sauna- ja ravintolakompleksi Löylyn omistajana ja perustajana tunnettu Pääkkönen ryhtyy kauppaamaan varsinaisia ökysaunoja.

AITO Sauna -nimellä kulkevan projektin luomaan konseptiin kuuluu kolme eri kokoista saunaa, joita on mahdollista tilata kaikilla mahdollisilla herkuilla. Varustelutasosta riippuen saunojen hinnat pyörivät 35 000 - 60 000 euron kieppeillä.

Firman nettisivujen mukaan idea kotiin tilattavaista saunoista on lähtenyt Löylyn perustajilta.

Seiskan tavoittama Jasper kertoo saaneensa ulkomailta paljon kyselyitä siitä, voisiko Löyly tuoda markkinoille "suomalaisen kotisaunan".

- Erityisesti USA:ssa on valloillaan kova saunabuumi, mutta sikäläisillä markkinoilla myytävät kotisaunat eivät täytä aidon suomalaisen saunakokemuksen laatustandardeja, Jasper alustaa taustoja idealleen.

Jasper on luonut aktiivisesti uraa erityisesti Yhdysvalloissa. Hän on niittänyt mainetta muun muassa Oscar-palkitussa BlacKkKlansman -elokuvassa.

Lue myös: Jasper Pääkkönen fiilistelee isyyttä paratiisirannalla - harvinainen kuva

Suomalaisvalmisteisia saunoja on ollut suunnitelemassa niin ikään Löylyn arkkitehteina toimineet Ville Hara sekä Anu Puustinen. Jasper kuvailee rakennelmia "prefabricated-tyylisiksi saunoiksi".

- Valmis AITO Sauna voidaan lähettää merikontissa minne päin tahansa maailmaa ja sen käyttöönotto on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi.

Näyttelijä korostaa, ettei saunahanketta ole julkistettu vielä virallisesti, mutta markkinointi startataan syksyn ja talven aikana pikku hiljaa.

Lue myös: Jasper Pääkkönen osti kummituslinnan – vaikenee miljoonaprojektista

Viime vuoden kesällä Jasper toi ohjaajaystävänsä Spike Leen vieraakseen Suomeen. Ystävykset piipahtivat matkan aikana myös Jasperin omistamassa Löylyssä.