fbq
Kotimaa
23.02.2023 16:15
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Nelonen, Instagram
Jaajo linnonmaa
Jaajo Linnonmaa lainasi anoppinsa takkia - tässä on lopputulos
Kotimaa
23.02.2023 16:15
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Nelonen, Instagram

Jaajo Linnonmaa, 44, miettii, onkohan 90-luvulla ”Simo Vaatehuoneelta, Hei” -kansitakit vielä porukalla käytössä. Pohdinta nousi mediapersoonalla mieleen, kun hän puki anoppinsa talvitakin päälleen hiihtolenkille.

- Lainasin anopilta talvitakkia ja kuulin hyvän stoorin. Appiukko osti tämän takin 51 vuotta sitten, kun tuli Austaliasta ekaa kertaa Suomeen. Vahva veikkaus, että näki ekaa kertaa silloin lunta ja koki pakkasen, Diili-isäntä avaa ajatuksiaan esitellessään latu-lookiaan Instagram-päivityksessään.

Tv-kasvo ei peittele ihastustaan lainattuun pomppaansa.

- Takki rokkaa edelleen. Nopean googletuksen jälkeen huomasin, että Tenson vaatemerkki on edelleen hengissä. Laatu ja tyyli ei kuole koskaan! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Vuoden radiojuontajaksi 11 kertaa palkittu Jaajo tahtoo tietää myös someseuraajiensa tarinoita.

- Mikä on sun vanhin vaate, joka on vielä käytössä? mies kyselee.

Ja niitähän Jaajon Insta-kavereilla riittää:

- Mun isällä oli 50-luvun nahkatakki, jonka oli saanut omalta isältään. Mä käytin sitä aikani ja oma teini-ikäinen poika otti sen käyttöön viime kesänä.

- Vuonna noin vuonna 1965 isälleni neulottu villapaita, joka oli mulla käytössä ja nykyään odottaa kaapissa käyttöä omalle pojalle. Paita edelleen kuin uusi.

-Tätini ompeli minulle 80-luvulla neonkeltaisen ulkohaalarin, jota käytin ollessani ikähaitarilla 2-4 vuotiaana. Oma esikoistyttöni pääsi käyttämään tuota ihanaa samaista haalaria nyt 2020-luvulla.

Jaajo on herättänyt postauksellaan myös legendaarisia Simo-muistoja.

- No just se kansitakki, eräs kommentoija täräyttää nauruitku-emojin ryydittämänä.

- Vaatehuoneelta ostettu nahkatakki, opiskelijan säästöt menivät siihen, takki maksoi 999 mk. Edelleen käytössä, muistelee toinen 99-kauppiaan mainosmottoa.

Melkein koti-isä

Jaajo jätti viime vuoden joulukuussa Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman 17 vuoden jälkeen. Mies nauttii nykyisestä lapsiarjesta täysin sydämin. Jaajolla ja hänen Maija-vaimollaan on neljä lasta, perheessä riittää siis menoa ja meininkiä.

Lue lisää: Jaajo Linnonmaa avautuu elämästään Aamulypsyn jälkeen – yksi asia muuttui

– Nykyään saan nukkua pari tuntia pidempään, enkä herää herätyskelloon vaan siihen, että pikkupoikani tulee repimään minua hiuksista. Se on aivan ihana tapa herätä uuteen aamuun, Jaajo kertoi tovi sitten Seiskalle. 

– Voin syödä aamiaista lasteni kanssa, viedä heidät kouluun ja nähdä heidän kavereitaan ja muiden lasten vanhempia. Olen päässyt lasteni maailmaan aivan uudella tavalla.

Lue lisää: Harvinainen kuva! Jaajo Linnonmaa romanttisena: "Yksi elämän suurimmista rikkauksista..."

Suositun bisnesreality Diilin kolmas kausi alkaa Jaajon johdolla 6. maaliskuuta Nelosella.

Luvassa on monella tapaa suurempi kausi. Kilpailijoita on esimerkiksi enemmän kuin aiemmin, yhteensä 16 kappaletta. Tällä kertaa mukana on useita julkisuudesta tuttuja kilpailijoita.

Diili

Lue lisää: Tässä ovat uudet Diili-kilpailijat - mukana perintöprinsessa, missin puoliso sekä Arja Korisevan sisko!

Tulevalla Diili-kaudella kilpaillaan jälleen Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisen johtajan paikasta. Ohjelman tiedotteen mukaan kilpailijat tahkoavat muun muassa Suomen Diili-historian suurimman tuoton sekä vastapainoksi kaikkien aikojen surkeimman tuloksen.

Lue lisää: Diili-joukkueiden toistuvat virheet ihmetyttävät Jaajo Linnomaata: ”Kerta toisensa jälkeen epäonnistutaan totaalisesti”