fbq
Kotimaa
14.04.2022 11:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Ilkka Kanerva
Ilkka Kanerva päivitti nykytilanteensa: "Sairauslomani jatkuu"
Kotimaa
14.04.2022 11:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

 Kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok) kertoo Twitterissä, että hänen sairauslomansa jatkuu toistaiseksi. Näet julkaisun myös täältä.

-- Sairauslomani jatkuu toistaiseksi. Seuraan tästä huolimatta ulkopoliittisen tilanteemme kehitystä tarkkaan. Tänään julkaistu selonteko on tärkeä askel Suomen turvallisuuspoliittisten ratkaisujen kannalta. Eduskunnalla on edessään historiallisen tärkeitä päätöksiä, poliitikko kirjoittaa keskiviikkona 14.4. julkaistussa tviitissään, kommentoiden myös tällä viikolla julkaistua selontekoa.

Lue myös: Ilkka Kanerva sairastui vakavasti – näin Elina-vaimo reagoi suoraan kysymykseen

Läheiset huolestuivat

Seiska uutisoi pari viikkoa sitten Ilkka Kanervan voinnista.  Jo tuolloin monet kokoomuspoliitikon läheiset ja työkaverit aprikoivat huolestuneena, minne Ike on kadonnut. 

Seiskan tietojen mukaan Ilkka Kanerva olisi sairastunut vakavasti. Hän itse on vahvistanut olevansa sairauslomalla, mutta ei ole kommentoinut sairautensa taustoja tarkemmin.

- Eduskunnan poissaoloistani on herännyt keskustelua. Olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta seuraan herkeämättä Ukrainan tilannetta ja turvallisuuspolitiikan käänteitä. Tärkeä keskustelu Suomen turvallisuuden vahvistamiseksi on käynnissä, Kanerva kirjoitti maaliskuun lopussa twiitissään.

Lue myös: Riutunut Ilkka Kanerva katosi julkisuudesta - taustalla vakava sairaus

Vielä loppusyksystä konkaripoliitikko nähtiin edustustilaisuuksissa. Hän osallistui muun muassa Synsam-silmälasiliikkeen avajaisiin. Kansanedustajan laihtunut olemus kiinnitti tilaisuudessa huomiota.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Ilkka Kanerva aiheutti turhan huhumyllyn vaikenemisellaan - äänestäjät ansaitsevat totuuden

Ilkka Kanerva on tunnettu suomalainen poliitikko. Hän on toiminut ministerinä kolmessa hallituksessa. Kansanedustajana hän on ollut vuodesta 1975. 

Elina ja Ilkka
Elina ja Ilkka Kanerva ovat olleet naimisissa vuodesta 2019.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »