fbq
Kotimaa
13.12.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Nata Salmela

Ikävä välikohtaus! Nata Salmela joutui poistumaan tanssiesityksestä: "Turha pyydellä anteeksi"

Kotimaa
13.12.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Somevaikuttaja Natalia ”Nata” Salmela joutui ikävään tilanteeseen tanssiesityksessä.

Arkistovideo: Natalia Salmelan hurja remontti: 70-luvun talosta paljastui yllätyksiä:

Hän oli Jontte-puolisonsa sekä heidän Benkku-lapsensa kanssa seuraamassa tanssiesitystä, jossa Jonten lapsi esiintyi, kun Nata joutuikin yllättäen kritiikin kohteeksi. Hän joutui ilmeisesti poistumaan taaperoikäisen lapsen kanssa taka-alalle. Nata kertoo välikohtauksesta Instagram-sivunsa tuoreessa postauksessa.

- Vaikka eilinen Benkun isosiskon tanssiesitys jäi minulta ja pikkugubbelta loppujen lopuksi näkemättä (kiitos edessä istuvan joulunpilaaja-Grinchin, jonka mielestä oli häiritsevää se, että 2 vee kommentoi valojen sammumista ollessaan ekaa kertaa elämässään ihmeellisen upeassa teatterissa), niin loppujen lopuksi jäätiin illasta plussan puolelle, Nata kirjoittaa.

Lue myös: Jontte-rakas pitää perheen kasassa – yksi asia vie Nata Salmelan voimia remonttia enemmän

Hän nimittäin näkee asiassa positiivisen puolen.

- Plussaa on se, että saatiin tästä illasta zenia tulevaan lentomatkaan: ihan turha pyydellä taaperon käytöstä määräänsä enempää anteeksi, jos meidän mittarilla esimerkillisen hyvä käytös ärsyttää ihmisiä.

Natan mielestä on ollut huvittavaa ja asiaankuuluvaa, että Benkku on selostanut innoissaan tanssikoreografian kulkua. Kanssayleisö ei ole kuitenkaan ollut samaa mieltä.

- Jos aikuisetkin saisi nauttia teatterista perinteisen pönöttämisen sijaan taaperomaisemmin jokaisella aistillaan, niin ehkä korkeakylttyyriä pidettäisiin vähän vähemmän elitistisenä ja vähän enemmän saavutettavana, Nata toteaa.

- Ei nimittäin meistä aikuisistakaan kaikki jaksa istua montaa tuntia hiljaa ja kiemurtelematta.

Lue myös: Valtava muodonmuutos - Natalia Salmela jakoi kuvia talostaan ennen remonttia ja remontin jälkeen, kuvat

Natan seuraajat ovat sitä mieltä, että negatiivinen asenne lapsia kohtaan on turhaa.

- Tälläset kohtaamiset on äärimmäisen surullisia. Ja kertoo tosi paljon siitä miten lapsiin suhtaudutaan Suomessa, kommenteissa mietiskellään.

- Oon kans viime aikoina saanu muutamaan otteeseen ihmetellä, että eikö jotkut ymmärrä itsekin olleen lapsia..?? eräs hämmästelee aikuisten suhtautumista.

- Suomalaisuus pähkinänkuoressa, muuan kiteyttää.

- Nää grinch-tyypit tekee Suomesta just tän lapsivastaisen yhteiskunnan. Ja se on ihan älyttömän surullista. Jokainen meistä on joskus ollut pieni ja innostunut, seuraaja järkeilee.

- Olispa useampi vieläkin, Nata toteaa.

Lue myös: Natalia Salmela avoimena avioerostaan, rahatilanteestaan ja perhearjestaan: "Harmittaa vielä vähemmän, että erosin"

Natalia oli vannonut, ettei hankkisi koskaan lapsia. Asiaan tuli kuitenkin muutos, ja Benkku syntyi elokuussa 2020.

- Olenkin mieheni Jonten kanssa naureskellut nyt, että tämä on niin klassista lapsiperhehelvettiä kuin olla ja voi. Pahinta vauvavuodessa oli äitiysvapaalle jääminen. Olin yksin kotona vauvan kanssa vailla keskusteluseuraa, mikä tylsistytti, yritteliäs Nata kertoi Seiskalle kesällä 2021.

Lue myös: Rahaa tahkoava Natalia Salmela, 33, avoimena äitiydestään – hänestä ei kotiäitiä tullut: ”Varhaiskasvatus on lahja jumalilta”