fbq
Kotimaa
13.02.2022 15:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sofia Belorf
"Ikävä teitä" Sofia Belórfin luksuskuvapäivitys herättää kysymyksiä
Kotimaa
13.02.2022 15:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Televisiosta tuttu kohukaunotar Sofia Belórf, 31, on viettänyt jo pidemmän aikaan hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Asiaa on pohdittu useilla keskustelupalstoilla.

Lue myös: Sofia Belórfin rankka alkuvuosi - avoimena sairastelustaan: "Nyt on kyllä tullu semmosta vastatuulta"

Tammikuussa (21.1.) Sofia kertoi yhdeksi syyksi sen, että oli eristyksissä sairastuttuaan koronaan. Tuolloin Sofia näki kuitenkin valoa tunnelin päässä. Yksi syy Sofian hiljaiseloon voi olla myös Katiska-dokumenttisarjan paljastukset, sekä naisen oma tv-ohjelma. Sofian salaisuuden toinen kausi on tuloillaan Discovery+-palveluun kesäkuussa 2022.

Useamman viikon tauon jälkeen Sofia päivitti kuitenkin viikonlopun kunniaksi kuvajulkaisun, jossa hän nauttii ravintolameiningistä ulkomaanlämmössä. Sofia on pukeutunut luksusbrändien tuotteisiin, ja kädessään hänellä on viinilasi. Kuva on Sofian albumien aarteita.

- Moi (sydän) Ikävä teitä! lukee julkaisussa.

Päivityksestä ei varsinaisesti käy ilmi, onko Sofialla ikävä siis Instagram-seuraajiaan ja miksi päivitykseen on valittu luksuskuva arkistosta.

Viettää aikaa Helsingissä

Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissa käy ilmi, että viikonlopun aikana Sofia on viettänyt aikaa Helsingissä muun muassa kynsihoitolassa ja äyriäisiä nauttien ravintolassa. Sofian on-off-poikaystävä Stefan Thermania ei ole päivityksissä näkynyt.

Aiemmin Sofia on kertonut, että korona on siirtänyt hänen työprojektejaan, joista ainakin osa oli tarkoitus tehdä ulkomailla.

Missä se Sofia menee ku ei kuulu ei näy, kyselikin eräs Sofian seuraajista kuvapäivityksen kommenttikentässä.

Lue lisää: Niko Ranta-ahon päivittäiset kännit ja tilitys linnakundikavereista ihmetyttivät Sofia Belórfia, kunnes totuus selvisi: "Enhän mä käsittänyt"

Arkistovideo: Sofia Belórf pakeni hotelliin?!