fbq
Kotimaa
29.11.2022 10:01
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Iida Vainion albumi
Iida Vainio
Iida Vainio kohtaa yöelämässä lääppiviä miehiä – itsepuolustuslajista turvaa!
Kotimaa
29.11.2022 10:01
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Iida Vainion albumi

Kultamekkokaunotar Iida Vainio kertoi vastikään eronneensa kihlatustaan heinäkuussa ja löytäneensä sittemmin uuden rakkauden.

Katso videolta Iidan vinkit miesten iskemiseen:

Kaunotar viihtyy yöelämässä, ja hänelle tullaankin juttelemaan paljon baareissa. Iida tapasi nykyisen kiekkoilijakultansa Helsingin ravintola Teatterissa. Uudessa rakkaassa hän ihastui nimenomaan siihen, että tämä uskalsi rohkeasti tulla juttelemaan.

Lue myös: Iida Vainiolla on uusi jääkiekkoilijarakas – ei tavoittele lätkävaimoutta!

Aina tapaamiset eivät kuitenkaan ole miellyttäviä.

– Koetan olla kaikille mukava, vaikka olisi vähän törkyinenkin. Olen tottunut siihen kohteluun. Ihmiset ovat, mitä ovat, Iida toteaa Seiskalle.

Kuitenkin rajojen ylittämisestä hän osaa ärähtää.

– On vanhempia miehiä, jotka koettavat tulla lääppimään. Yleensä korotan vain ääntäni tosi paljon. Ihmiset lähistöllä huomaavat, että on tilanne päällä. Silloin häiriköijät lähtevät aika nopeasti pois, vaikka olisivatkin kännissä tai ahdistelisivat. Ne tajuavat, että olen tosissani, Iida kertaa.

– Olen aika kova luu!

Lue myös: Mihin jäi kihlattu? Iida Vainio suukottelee kanadalaiskiekkoilijaa

Iida Vainio
Iida kohtaa monia ihmisia liikkuessaan yöelämässä.

Iida erosi heinäkuun lopussa kihlatustaan, thainyrkkeilyn maailmanmestarista Jesse Palannosta. Suhteesta hänelle jäi käteen kuitenkin uusi harrastus, josta on myös hyötyä.

– Harrastan nykyään thainyrkkeilyä, ja olen saanut siitä itsevarmuutta. Osaan puolustaa itseäni, jos tulee joku ahdistava kohtaaminen.

Thainyrkkeily on lajina vaativa, ja siinä yhdistellään monenlaisia tekniikoita.

– Siinä käytetään kaikkea: kyynärpäitä, jalkoja… Se on aikamoinen sekoitus kaikkea. On se hurja laji, mutta ihan kivaa, Iida hymähtää.

Lue myös: Iida Vainio vahvistaa eronneensa: ”En kelvannut omana itsenäni”