fbq
Kotimaa
22.06.2022 17:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Iida Vainio
Iida Vainio järkyttyi: Kimmo Vehviläinen täräytti karskin mielipiteen kultamekkokaunottaresta suorassa lähetyksessä - "Joku taso pitäisi olla"
Kotimaa
22.06.2022 17:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Kultamekostaan tunnetuksi tullut Iida Vainio on avautunut Instagram-tilillään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ikäviksi kokemistaan kommenteista.

Lue myös: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!

Iidan mukaan juontaja Kimmo Vehviläinen puhui hänestä "lynkkaavasti" suorassa radiolähetyksessä keväällä.

- En ole uskaltanut aiemmin puhua tästä aiheesta sillä keväällä ajattelin, että parempi olla aiheesta vain hiljaa, etten joudu silmätikuksi yhtään enempää. Olen jälkeenpäin vähän miettinyt asiaa uudelleen ja todennut, että kerron tämän, koska en halua kenenkään muun vähän erilaisen tyypin joutuvan tällaisen kohteeksi. 

- Keväällä hämmästyin todella paljon kuunnellessani Aito iskelmä -radiokanavaa. Kimmo Vehviläinen laukoi mielipiteen minusta suorassa lähetyksessä näin: "onneksi tuo ei ole minun lapsi" yms. muuta lynkkaamista.

- Olin todella hämmentynyt tuosta, mutta oikeastaan enemmän surullinen siitä, että suorassa lähetyksessä voidaan noin vaan lynkata nuori nainen pukeutumisen perusteella ja se on ihan ok. Totta kai on sananvapaus, mutta mielestäni joku taso pitäisi radiossa olla.

Kimmo V
Kimmo on yksi Suomen suosituimmista radiojuontajista.

 

Kimmo ei ole toistaiseksi kommentoinut sosiaalisessa mediassa Iidan julkaisua.

Lisäksi Iida väittää päivityksessä radiokanava NRJ:n juontajien puhuneen hänestä "ikävään sävyyn". Iidan mukaan hän oli antanut tätä aikaisemmin kyseiselle kanavalle haastattelun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IIDA VAINIO (@idavainio)

Viiltävä kuitti

Radiojuontajiin kohdistuvan kriitikin lisäksi Iida on avautunut "ulisijoista" videotarinoissaan.

- Aikuiset ihmiset ulisee, kuinka minun pitäisi mieluummin olla opiskelemassa koulun penkillä vaikka sairaanhoitajaksi ja vähättelee somea, vaikka eletään jo vuotta 2022. En ymmärrä, mutta kiitos ulisijat. Te maksatte mun palkan jatkossakin, hän kirjoittaa.

Lisäksi Iida muistuttaa, että hänen uransa on edennyt siihen pisteeseen, että hän voi jopa palkata ihmisiä töihin.

Seiska uutisoi eilen tiistaina (21.6.) siitä, että suoratoistopalvelu Aitoplayn valloittava Iida etsii itselleen video-editoijaa editoimaan suoratoistopalveluun Iidan elämästä kertovia videoita.

Lue myös: Rakkautta ilmassa! Iida Vainio meni kihloihin

Seiska on seurannut viime kuukausina Iidan ja thainyrkkeilyn maailmanmestari Jesse Palannon on-off-suhdetta. Kihloissakin ollut pari on tiettävästi eronnut.

Lue myös: Muiskis! Iida Vainio suutelee julkisuudesta tuttua muhkeaa miestä - kuvat

Iida V
Tästä kaikki alkoi. Iida oli vastassa kultaleijonia, kun lätkäsankarit palasivat olympialaisista helmikuussa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »