fbq
Kotimaa
29.09.2022 09:04
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Kristian Heiskari
Kristian Heiskari muutti rajusti tyyliään - tältä hän näyttää nyt
Kotimaa
29.09.2022 09:04
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Tosi-tv-kasvo Kristian Heiskari, 30, muutti kesän alussa asumaan asuntoautoon.

Katso videolta, kun tv-tähti Kristian Heiskari esittelee Seiskalle asuntovaununsa:

Seiska kävi vastikään jututtamassa Kristiania tämän kiinnostavan ja erikoisen kodin tiimoilta.

- Minun ei tarvitse mennä toisten nurkkiin, kun käyn sukuloimassa tai kavereilla. Vaunun voin vain ajaa pihaan, ja saan halutessani omaa rauhaa, hän perusteli asumismuodon hyviä puolia.

Lue myös: Kristian Heiskari hylkäsi haaveensa – tosi-tv-tähti esittelee yllättävän asuntonsa

Kristian julkaisi tänään keskiviikkona (28.9.) Instagram-sivullaan yllättävän kuvasarjan vaununsa ulkopuolelta. Hän on käynyt läpi melkoisen tyylimuutoksen.

- Peseytymiseen ja hiustenpesuun kulutettu vesimäärä on yks asia mistä ”joutunut” tinkimään vaunussa asuessa, kuvissa jätesäkkiin sonnustautunut tosi-tv-tähti paljastaa.

- Naapuri karavaanista löytyi hiustenleikkuukone, hän paljastaa.

Lue myös: Kristian Heiskaria lyötiin – poliisit paikalle!

Otoksista ensimmäisessä hän poseeraa vakavasti kameraan katsoen. Toisessa ilme on jo hiukan sulanut, kun hiukset keskeltä ovat lähteneet luoden hassunhauskan kampauksen. Viimeisessä kuvassa kalju Kristian näyttää iloisena peukkua kameralle.

Seuraajat ovat ottaneet miehen tyylimuutoksen hyvin vastaan.

- Oon tollasta keskimmäistä mallia yrittäny kaupata juice tukkana kaljuutuvalle puolisolleni. Ei lämpeä, en tiedä miks. Ois minusta kovin cooli, eräs kommentoija toteaa.

- Ihankun Seppo Taalasmaa tuossa toisessa kuvassa, seuraaja vertaa Kristiania kaikille tuttuun, Jarmo Kosken näyttelemään Salkkarit -hahmoon.

Lue myös: BB-voittaja Kristian Heiskari jakoi harvinaisia kuvia kesästään – kaljaa, vene ja vauva

Tosi-tv-konkarina tunnettu Krisu voitti sekä Big Brother Suomen vuonna 2019 että Selviytyjät Suomen vuonna 2021. Hän osallistui lisäksi Farmi Suomeen tänä vuonna, mutta tuolloin ennakkosuosikin leikki jäi kesken. Big Brother -voittonsa jälkeen Kristian nousi kansan suosikkitosi-tv-kasvoksi aidon ja konstailemattoman asenteensa ansiosta.