fbq
Kotimaa
23.06.2022 09:06
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
sointu borg
IS: Sointu Borg ei työskentele enää Jaajolle
Kotimaa
23.06.2022 09:06
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Tapahtuma-alan yrittäjä Sointu Borg voitti keväällä 2021 televisoidun Diili-ohjelman. Hän sai ohjelmasta palkintona kehitysjohtajan työpestin Jaajo Linnonmaan yrityksiin.

Sointu paljastaa Ilta-Sanomien haastattelussa, että nyt, vuosi ohjelman kuvausten jälkeen, hän ei enää työskentele palkintopestissään.

– Yhteinen yritys on olemassa ja olen siinä mukana osaomistajana, mutta en ole Jaajolla töissä kehitysjohtajana, Sointu paljastaa.

Sointu työskentelee omassa yrityksessään kuten jo ennen tv-ohjelmaa.

– Olen joutunut miettimään, millä tavalla kehityn ja menen eteenpäin. Diili on kuitenkin viihdeohjelma sanan kaikissa merkityksissä. Ohjelmaan liittyen oli tietyt pelisäännöt ja tein oman osuuteni, Sointu perustelee.

Sointu sanoo, että ohjelma antoi hänelle näkyvyyttä, mutta sen jälkeen hän on joutunut itse pitämään huolta uransa edistämisestä.

Tapahtumatuotantohommien lisäksi Sointu heittää muun muassa puhekeikkoja. Sointu kertoi tammikuussa saaneensa omalle kirjalle kustannussopimuksen.

Lue myös: "Ei muuta kun sinne vaan sa*tana" - Sointu Borg julkaisi yllätysuutisen räväkästi: Julkkisnaiset riemastuivat

- Holy fuck. Allekirjotin just KUSTANNUSSOPIMUKSEN! ⁣Kirjotan kirjan. Mahtavaa ja samalla helvetin kuumottavaa. Aika työmaa. ⁣Haluan antaa tälle projektille paljon. Haluan, että se antaa muille. Odotukset on kovat.⁣ Itselläni ja muilla, Sointu kertoi somessa.

- Ideana on hypätä syvään päätyyn ja sanottaa asioita ja keloja, jotka on jääny ääneen sanomatta. Saa nähdä, mikä on vastaanotto. Mitään kädenlämpöstä paskaa en jaksa rustailla. Joku saattaa jopa pahottaa mielensä. No can do. Ei muuta kun sinne vaan sa*tana! Jos mut halutaan kivittää torilla julkasun jälkeen, niin ei muuta kun e-kansalaisuus jostain ja uus pärstä Etelä-Koreasta. Tästä se lähtee, Sointu taustoitti.