fbq
Kotimaa
30.09.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Arttu Lindeman
Hurjasti muuttunut Arttu Lindeman poseeraa räväkästi korkeissa koroissa - kuvat
Kotimaa
30.09.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Julkisuuteen palannut artisti Arttu Lindeman räväyttää tuoreissa kuvissa.

Arttu julkaisi Instagram-tilillään kaksi upeaa otosta, joissa hän seisoo rappukäytävän ikkunan edustalla.

Rohkean ja näyttävän poseerauksen kruunaavat korolliset bootsit, joista ei tyyliä saati korkeutta puutu. Hihaton paita paljastaa lisäksi artistin tatuoinnit.

Mustavalkoinen asukokonaisuus huokuu laulajan uutta tyyliä, jonka hän esitteli pitkän hiljaiselonsa jälkeen seuraajilleen heinäkuussa.

Arttu tuli tunnetuksi tubettamisesta, jonka hän aloitti lähes kymmenen vuotta sitten. Sittemmin hän julkaisi myös musiikkia, ja sai myös Emma-pystin Vuoden artistina vuonna 2017.

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Arttu Lindeman palasi someen tunnistamattomana - Jaajo Linnonmaan tökerö kommentti tulistutti: "Toteutit jokaisen lihavan unelman"

Tubettaja ja laulaja katosi mystisesti pitkäksi aikaa. Seiska tiedustelikin Artun katoamisesta hänen manageriltaan Simo Pirhoselta kesäkuun lopussa. Tämä kertoi, ettei Arttu tulisi palamaan julkisuuteen tai someen "entisellä tavalla". Tämä näyttää käyneen toteen.

Tyylinsä muuttanut tähti julkaisi nimittäin aivan uutta musiikkia syyskuun 23. päivänä. Häneltä ilmestyi EP-levy Anomalia, joka sisältää viisi kappaletta.

Lue myös: Arttu Lindeman palasi julkisuuteen synkempänä kuin koskaan - myös musiikkityyli muuttui

Tilaa Seiskan uutiskirje! »