fbq
Kotimaa
17.06.2022 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
lauri salovaara
Jäätävä muutos! Lauri Salovaara treenasi neljä kuukautta salilla - katso kuvat ennen ja jälkeen
Kotimaa
17.06.2022 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Selviytyjät-tv-ohjelmassa kilpaillut yrittäjä Lauri Salovaara, 44, teki hurjan muodonmuutoksen vain neljässä kuukaudessa.

Lauri Salovaara kertoo huikeasta projektistaan, joka alkoi helmikuussa. Neljän kuukauden tiukka salitreeni toi näkyviä muutoksia ulkoiseen olemukseen.

- Treeniohjelma oli 4-5 kertaa salilla per viikko ym. oheistoiminta päälle. Homma toimikin välillä päälle iskeneestä koronasta ja ruokailuista lipsumisesta huolimatta ihan mallikkaasti, Lauri kirjoittaa ennen ja jälkeen kuvien yhteydessä Instagramissa.

Lue lisää: Asumusero! Selviytyjät-kisaaja Lauri Salovaaran avioliitto kriisissä: Hankin oman asunnon

Mies oli palkannut itselleen personal trainerin omalta kotisaliltaan Oulusta.

- Lopputuloksena ukko on muuttanut hieman muotoaan ja energiatasot on tosi hyvässä nousussa myös. Ja mikä parasta, sali on nykyään uusi normaali päivärutiineissa, eli vaikka valmennus päättyikin tänään, treenit jatkuu. Treeni tuolla ei ole myöskään lompsasta kiinni, vaan jollain 29 €:lla kuussa pääsee kiinni tunnelmaan ja huippulaitteisiin sekä -valmentajiin.

Lauri on kiitollinen urheilullisesta päätöksestään ja haluaa myös kannustaa muita aloittamaan kuntoilu.

Olen tosi onnellinen, että aloitin. Se aloittaminen nimittäin on aina vaikeinta. Se vain kerta kaikkiaan pitää tehdä ja sopia itsensä kanssa, että käy edes vähän haistelemassa fiilistä. Sitten päättää, että tulee uudestaan. Muutaman viikon kun näitä päätöksiä tekee, on uusi rutiini valmis ja elämä kohti positiivista muutosta avattu. Nähdäänkö siis salilla? Miksei jo huomenna, hän kirjoittaa.

Lue myös: Lauri Salovaaralta koskettava avautuminen: "Äitini menehtyi tänä vuonna"