fbq
Kotimaa
07.02.2023 13:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Noora Fagerström
Huomasitko? Noora Fagerströmin mies hämmästytti erikoisella gaala-asullaan - kuva!
Kotimaa
07.02.2023 13:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Diilistä tuttu Noora Fagerström, 38, julkaisi viikonloppuna hauskan yhteiskuvan itsestään ja aviomiehestään Petteri Fagerströmistä. Pariskunta osallistui perjantaina järjestettyyn Emma-gaalaan.

Noora nojautuu kuvassa Petteriin iloinen hymy kasvoillaan. Jaajo Linnonmaan toisena neuvonantajana tunnettu Noora oli löytänyt ylleen trendikkään paljettimekon. Jalassa komeilivat hopeiset paljettisaappaat.

Lue myös: Diili-tähti Noora Fagerström ja Petteri-rakas 14 vuotta yhdessä − harvinainen yhteiskuva!

Petteri esiintyi perjantaisessa gaalassa puolestaan erikoisemmassa asukokonaisuudessa. Hän oli veitäissyt lihaksikkaan vartalonsa ylle mustan pukuliivin. Jalassa Petterillä oli hopeisen hohtavat pitkät housut.

Kiharan hiuspehkonsa Petteri oli laittanut pienille cornrow-leteille.

Noora ja Petteri ovat julkaisseet yhteiskuvia vain harvoin toisistaan. Viimeisin yhteisotos Petterin Instagram-tililtä löytyy vuoden takaa. Tuolloin kaksikko osallistui niin ikään Emma-gaalaan.

Kuvassa Noora poseeraa jälleen tummanpuhuvassa paljettimekossa. Petterin vuoden takainen gaala-asu on huomattavasti perinteisempi kuin hänen perjantainen liivi-housu-yhdistelmänsä.

Kuvassa Petteri ilmeilee tummansinisessä puvussa, jonka valkoinen kauluspaita ja musta rusetti kruunaavat kokonaisuuden tyylikkäästi.

Lue myös: Diili-neuvonantaja Noora Fagerström jätti tyttärensä vesisateeseen: "Siinähän kävelet kotiin"

Petteri on selvästi kääntänyt uuden vaihteen elämässään, sillä viime aikoina hän on esitellyt timmiin kuntoon treenattua kroppaansa useiden somekuvien muodossa.

Noora ja Petteri juhlivat muutama viikko sitten yhteistä parisuhdetaivaltaan. Pari on seurustellut jo 14 vuoden ajan. Heillä on myös kolme yhteistä lasta.

Nykyään perheeseen kuuluu myös koiranpentu Daisy.