fbq
Kotimaa
08.02.2022 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jani Kokki
Hunksien Jani Kokki paljastaa: Uusi kulta!
Kotimaa
08.02.2022 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tuttu Jani Kokki, 40, odottaa innostuneena tulevaa Hunksien 20-vuotiskiertuetta, joka jää samalla menestyneen miespoppoon viimeiseksi.

- On todella upea fiilis lähteä kaikkien näiden vuosien jälkeen vielä uudestaan jätkien kanssa viimeisen kerran tien päälle, niin innostunut fiilis tästä vuodesta, komistus kertoo Seiskalle.

Lue myös: Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Liikunta-alalla työskentelevä Jani on pitänyt huolta terveydestään aina, vaikka väliin mahtuu myös terveyshuolia ja syöpädiagnoosi.

- Kyllä siinä meni aika monta vuotta sumussa, ja tosissaan se 2013 todettu aggressiivinen suolistosyöpä vei kyllä miehestä mehuja aika moneksi vuodeksi. Ja sitten kun luuli, että pääsee tavallaan vähän jaloille siitä... Muutaman vuoden oli hyvin taas asiat, mutta sitten tähystyksen yhteydessä tuli se uusi, mikä havaittiin 2018 vuoden loppupuolella. Hoidettiin se kuntoon sitten 2019 vuoden puolella. Mutta sen jälkeen, täytyy ihan koputtaa puuta, olen ollut niin hyvässä kunnossa kuin enää voi olla, Jani kertoo nykyisestä voinnistaan.

- Toki kaiken maailman operaatiot on tässä läpikäyty, kirurgisen veitsen alla sitä sun tätä ollaan koettu, mutta nyt on kaikki hyvällä mallilla, ja olen kiitollinen siitä.

Syövästä toipunut Hunks-tanssija Jani Kokki paljastaa: Tämän asian harva minusta tietää

Yöunilla suuri merkitys

Jani lähti Hunksien matkaan vain parikymppisenä pojankloppina.

- Nyt kun on tullut itsellekin ikää vähän enemmän, niin huomaa, kuinka tärkeää yöunet ovat. Niihin oikein satsaa ja näkee vaivaa, että saa ne kuntoon. Ja tottakai itsellä on ollut jo vuosia tosi tärkeää, että syö tosi puhtaasti ja järkevästi, Jani kertoo.

Miehen mukaan järkevästi ja viisaasti syöminen kertoo siitä, että tuntee olonsa hyväksi ruokailun jälkeen. Myös säännöllinen urheilun harjoittaminen kuuluu osaksi hyvinvoinnin ylläpitoa ja taistelua ikääntymistä vastaan.

Lue myös: Kasvikset pannassa! Syövästä toipunut Hunks-tanssija Jani Kokki joutui laittamaan ruokavalionsa uusiksi: Syön kuin luolamies!

Jotain sutinaa on ilmassa!

Naisasioistaan Jani on salaperäinen mutta paljastaa, että jotain sutinaa on myös sillä rintamalla.

- Kyllä jotakin kiinnostavaa on meneillään, mutta katsotaan, mitä tuleman pitää. Alkuvaiheessa kun ollaan, niin toivotaan, että hommat menevät niin hyvin kuin on mennyt tähänkin mennessä, salamyhkäinen mies virnistää.

Lue myös: Viime kesänä eronnut Hunks-komistus Jani Kokki avautuu deittailukulttuurista: Ihmiset eivät osaa pysähtyä

Arkistovideo: Jani Kokki viihtyy sinkkuna - "Treffailu muuttunut vaikeaksi"