fbq
Kotimaa
08.12.2022 19:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Henry Aflecht
Henry Aflecht asuu yksin 350-neliöisessä loistohuvilassa – mutta miljonäärillä riittää mirrejä: "Huolehdin niiden tarpeista"
Kotimaa
08.12.2022 19:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Henry Aflecht, 49, asuu yksin kakkoskodissaan Espanjan Aurinkorannikolla Mijasissa. Satojen neliöiden luksushuvila tarjoaa isännälle komeat puitteet elämiseen ja vastavalmistunut jättiremontti paransi elämänlaatua entisestään. Monimiljonääri esittelee hulppean talonsa sisätilat Miljonääri-Henkka -videosarjan kuudennessa jaksossa.

 

"Tekisin yli miljoonan voiton"

Vaikka Henry asuu yksin, pihapiirissä pyörii silti mirrejä: nimittäin miljonäärin puolivillejä lemmikkikissoja, jotka viihtyvät enimmän aikaa ulkosalla. Jättiremontissa rakennettu lasitettu terassi on kisujen valtakuntaa, sillä siellä on suuri kiipeilypuu kynsien teroittamiseen ja ruokakupit.

– Totta kai halusin huolehtia niiden tarpeista. Tykkään kissoista.

Henkka on panostanut sisustukseen ja tyyliin. Kun yli kymmenen kuukautta kestänyt remontti lopulta lokakuussa valmistui, Henry pääsi pois pölyn keskeltä. Kuukausien ajan hän joutui elämään ilman keittiötä ja mikrouuni surisi eineksiä autotallissa. Nyt kaikki on kohdillaan, puhdasta ja kiiltävää.

– Kun elää remontin keskellä liki vuoden ajan, osaa arvostaa puhtaita petivaatteita ja toimivaa keittiötä. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Olen kuitenkin bisnesmies ja ajattelen asioita rahan kautta. Jos myisin tämän tässä loistokunnossa, tekisin huvilallani yli miljoonan euron voiton.

Lue myös: Henry Aflecht menetti hermonsa puolen miljoonan jättiremontissa – kurkista miljonärin kotii

"Suunnittelin sisustuksen yksin"

Runsaan 350-neliöisen talon sisustus on yhdistelmä modernia linjakkuutta ja maanläheisiä materiaaleja. Silkkisiä viherkasveja on runsaasti, ja ajopuiset elementit sohva- ja sivupöydissä tuovat miljööseen ripauksen merellisyyttä.

Bling-bling-koriste-esineitä on paljon: lattioilla ja tasoilla on hopeisia gorilla- ja jaguaaripatsaita, seinillä valokuvateoksia viehkeistä naishahmoista. Huonekalut ja koristeet ovat paikallista huonekaluliikkeistä.

– Suunnittelin sisustuksen itse, mutta toki ystävät olivat apuna makutuomareina.

Katso Miljonääri-Henkka -videosarja yksinoikeudella Seiska.fi:ssä: uusi jakso aina keskiviikkoisin ja lauantaisin.