fbq
Kotimaa
26.04.2022 18:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
helmi-leena nummela
Helmi-Leena Nummela yllätettiin uimahallissa - "Alastomia ihmisiä varmaan katsoo tarkemmin?"
Kotimaa
26.04.2022 18:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela, 35, tähdittää Syke-sarjaa myös uudella, 12. tuotantokaudella. Seiska tapasi Helmi-Leenan maanantaina ohjelman lehdistötilaisuudessa Helsingissä.

Helmi-Leena muistelee Seiskalle viimeaikaisia fanikohtaamisiaan. Näyttelijä nauraa, että omituisimmat fanikohtaamiset ovat sattuneet aina uimahallissa.

- En tiedä, miksi juuri siellä. Alastomia ihmisiä varmaan katsoo tarkemmin? Tai en minä tiedä, ehkä katson itsekin siellä ihmisiä jotenkin eri tavalla.

Lue myös: Perheenlisäystä? Roope Salmisen näyttelijärakas Helmi-Leena Nummela hamstrasi vauvanvaatteita

Eräskin nainen lähestyi Helmi-Leenaa uimahallin pukuhuoneessa sanoen, että tunnisti hänet Syke-tähdeksi hiusten takia. Helmi-Leena oli juuri tullut ohjelman kuvauksista, ja hänellä oli sarjan rooliaan varten tehty jannicamainen kampaus.

- Nainen tuli kysymään, että näyttelenkö sarjassa. Hän halusi kertoa, että hän ja hänen miehensä laittavat iltaisin lapsensa nukkumaan, jonka jälkeen alkaa heidän arjen kohokohtansa, kun he katsovat yhdessä Sykettä.

Lämminhenkisen uimahallikohtaamisen lisäksi Helmi-Leena on yllätetty yökerhon tanssilattialla.

- Tyyppi sanoi, että "sä varmaan kuulet tätä tosi paljon, mutta näytät ihan Jannicalta". Vastasin, että "joo, johtuu varmaan siitä, että näyttelen Jannicaa", Helmi-Leena kertoo.

- Sitten se ihminen halasi minua. Se oli ihanaa, koska eihän jäyhät suomalaiset yleensä tee niin. Tässä on ollut koronapandemiat ja kaikki. Ehkä se oli se yökerhon tuoma vapaus.

Lue myös: Tältä Putouksesta tuttu Helmi-Leena Nummela näyttää nyt - jakaa taaperoarjen Roope Salmisen kanssa: "Enää ei olla 1600-luvulla"

Kohtaamiset ovat vakuuttaneet Helmi-Leenan siitä, että Syke-sarjalla on intohimoisia faneja, jotka rakastavat sarjaa ihan täysillä.

Pokassa pitelemistä

Uudella Sykkeen tuotantokaudella Helmi-Leenan roolihahmo Jannica odottaa lasta Antti Luusuaniemen esittämälle Maxille, jonka suhde lääkäri Leena Pöystin näyttelemään Johannaan on kariutumassa syrjähypyn vuoksi.

Helmi-Leena nauttii roolihahmonsa syventämisestä. Alkuun Jannica oli vain sivuhahmo, mutta on nyt päässyt sarjan keskiöön.

Kun vastanäyttelijänä on huumorimiehenä tunnettu Antti, on Helmi-Leenalla välillä ollut pokassa pitelemistä.

- Antti on ihan sairaan hyvä näyttelijä, länsäoleva ja monipuolinen. Mutta hän puhuu kuvauksissa taukoamatta! Hän ei voi itselleen mitään, hänen on pakko viihdyttää ja kertoa juttuja. Kun tietää, että on Antti-päivä tulossa, niin pitää ottaa pari extrakuppia kahvia, että jaksaa ottaa vitsejä vastaan. Niissäkin taso vaihtelee, jotkut ovat aivan nerokkaita ja joillekin pitää nauraa muodon vuoksi, Helmi-Leena paljastaa nauraen.

Hän paljastaa Seiskalle myös, miten hänelle loihdittiin kuvauksiin raskausvatsa. 

- Se oli sukkahousuihin työnnetty tyyny. Piti aina katsoa, että ei ollut röhnöttävässä asennossa, jotta vatsa näyttäisi oikealta. Harmitti, että minulla oli ihan oikea raskausvatsa vain hieman aiemmin, mutta aikataulut eivät osuneet yksiin.

Lue myös: Helmi-Leena Nummela: Yritin olla superäiti

Helmi-Leenan ja hänen näyttelijä-muusikkopuolisonsa Roope Salmisen esikoinen täytti vastikään kaksi vuotta.

– Lapsi voi hyvin ja hänen kehitystään on ihana seurata. Hän puhuu tosi paljon.

Sykkeen 12. kausi alkaa Ruudussa 13. toukokuuta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »