fbq
Kotimaa
23.02.2023 09:06
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Helena Ahti-Hallberg
Helena Ahti-Halbergin mekkomaratoni: 61 asua reilussa viikossa!
Kotimaa
23.02.2023 09:06
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Helena Ahti-Halberg, 55, on kiistaton katseiden kohteiden kuningatar. Ylväs kaunotar tunnetaan tyrmäävistä puvuistaan sekä kokonaisuuksista, jotka on viimeistelty kutreista korkoihin.

Lue lisää: Helena Ahti-Hallberg täytti juuri 55 vuotta – uskoisitko?

Nyt tyyli-ikoni on keskellä lähes mahdottomalta kuulostavaa mekkomaratonia.

Helena valmistautuu maaliskuun alussa starttaavaan Tanssien Tähtiin Show’n -kiertueelle ja kaunottaren urakkana on ommella kaikkiaan käsittämättömät 85 häikäisevää asua. 

Lue lisää: Mies katkaisi Helena Ahti-Hallbergin kynnet hiomakoneella

Helena on päivittänyt pukujen tilannetta Instagram-tilillään. Vaikka projekti pistäisi kenet tahansa toivottomaksi, tuomaritähti suhtautuu savottaansa kadehdittavan positiivisesti.

- 85 asua, joista 24 valmiina, mutta onhan tässä vielä monta päivää aikaa, Helena on kirjoittanut videon päälle valoisaan tyyliinsä muutama päivä sitten.

Hän kertoo sunnuntaista (19.2.) saakka ahkeroineensa noin 15 tuntia päivästä.

- Ompelen ja ompelen, mutta puvut vaan jotenkin kehittyvät työläämmiksi sovitus sovitukselta. 85 asua ja ensi iltaan vajaa viikko… 

Tuhansia katsojien rakastama uusi Tanssien Tähtiin Show saa ensi-iltansa 3.3.

Lue lisää: TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg unelmalomalle – työt seuraavat perässä

- Ei vielä paniikkia, mitä nyt pientä taistelua mun rakkaiden ompelukoneiden kanssa. Yks sanoi sopimuksen irti viime yönä, mut onneks mun supersankari-aviomies avasi koneen ja löysi mun pudottaman nuppineulan sen sisältä. Miten mä pärjäisin ilman Ekaa, hän kiittelee puolisoaan Eric Hallbergia.

Moni muistaa Helenan Emil-pojan ikisuosikki Salatut elämät -sarjasta. Onni ”Tale” Taalasmaana nähty nuorukainen luo äitinsä tavoin kunnianhimoisena tanssijan uraa.

Helena-äiti on päivittänyt somessa viimeisempien kilpailujen kuulumisia. Tällä kertaa kisat eivät menneet ihan putkeen.

Lue lisää: Emil Hallberg esitteli uutta hiustyyliään - juhli samalla huikeaa saavutusta

- Poikani Emil pääsi eilen ensimmäistä kertaa SM-kisoihin ihanan Alessandran kanssa. Viime kerrasta onkin aikaa ja tämäkin kisa meinasi loppua kesken ensimmäisen kierroksen loukkaantumisen takia. Kisapaikan ensiapupiste jätti toivomisen varaa, ymmärtääkseni jo liiton säännöt edellyttävät hieman isompaa panostusta asiaan, Helena kritisoi kiivastuneena.