fbq
Kotimaa
28.02.2022 12:23
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto
Heikki Paasonen
Heikki Paasonen harvinaisen avoimena perheestään: "Kaikki tää voidaan ottaa multa pois"
Kotimaa
28.02.2022 12:23
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto

Heikki Paasonen täytti 39 vuotta sunnuntaina (27.2.) Juhlien kunniaksi hän julkaisi perhekuvan Instgramissa. Otoksessa näkyvät suosikkijuontajan lisäksi puoliso, ex-missi Marita Alatalo, pariskunnan pienokainen ja perheen hurtta, bullterrieri Bumba.

Harvinaisen avoimessa postauksessa Heikki kertoo nykykuulumisiaan. Hän on muun muassa viettänyt vanhempien deitti-iltaa avovaimonsa kanssa.

- Meidän tyttö oli ekaa kertaa Tampereen mummolassa yötä ja saatiin nukkua hotellihuoneessa yhdeksään asti. Aamulla vaan mietin sängyssä että just nyt tässä 39-vuotiaana on kaikki mitä elämältä haluan, Heikki kirjoittaa.

Lue myös: Heikki Paasosen hiihtolenkillä odottamaton käänne - reissu venyi itsepäisyyden vuoksi!

 

 

"On vain hyvää tuuria"

Juhlista huolimatta Heikin mieli on ollut matalalla Ukrainan sodan takia. Juontajasuosikki kokee, että kaikki voidaan ottaa häneltä hetkessä pois.

- Mulla ei ole itselläni mitään kontrollia siihen miten maailman asiat etenevät tästä eteenpäin. On vain toistaiseksi hyvää tuuria, että asun Suomessa enkä Ukrainassa.

- Isänä en voi kuvitella suurempaa karmeutta kuin mitä törkeän, misantrooppisen roistovaltion uhriksi joutuneen Ukrainan äidit ja isät elävät tällä hetkellä.

Päivityksen lopussa hän pyytääkin synttärilahjaksi hyväntekeväisyyyttä ukrainalaisille.

Lue myös: "Vaikka silmät sidottuna viemäriin" - Sami Kuronen hälytettiin pikakomennuksella The Voice of Finlandiin - tässä syy

 

 

Keskellä remppakaaosta

Kuvasta paljastuu myös, että Heikki on keskellä remppakaaosta. Hän jo aiemmin lähettänyt kuvia puretusta kodistaan, jota rempataan nyt perheelle.

Tuoreessa päivityksessään hän kuitenkin kertoo olevansa onnellinen taloprojektista.

- Mulla on mieletön perhe ja ystävät, saan rempata perheelleni uutta kotia hienojen ammattilaisten kanssa ja talvi alkaa taittumaan kevääksi.

Lue myös: Heikki Paasosen ja puolisonsa piparikyhäelmä naurattaa: "Joulu rospuutossa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »