fbq
Kotimaa
16.05.2022 15:04
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu Pikkarainen
Hannu Pikkaraiselta harvinainen ulostulo: "Paras viikko tänä vuonna"
Kotimaa
16.05.2022 15:04
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen päivittää Instagram-tiliään ahkerasti. Usein päivitykset koskevat urheilusuorituksia ja urheilullisen elämäntavan ylistämistä. Eilen (15.5.) Hannu oli kuitenkin harvinaisen avoin somepäivityksessään.

Hannu kertoo seuraajilleen, että hänen viime viikkonsa kului hyvin.

- Tämä on ollut kaikin puolin ehkä mun paras viikko tänä vuonna. Ekaa kertaa tuntuu, että oon ollut ihminen kokonaisen viikon. Totta kai on asioita, jotka painaa ja on aika satuttaviakin. Tässä alkaa kuitenkin suojakuori olemaan jo sen verran paksu, ettei oikein mikään enää hetkauta. Ja vaikka hetkauttais, niin aina noustaan, aina mennään Jutin sanoin eteenpäin. Liikkuminen ja rutiinit on totta kai edelleen tärkeässä roolissa jaksamiseen, mut oon myös tosi kiitollinen kaikille, jotka ootte olleet auttamassa mua tähän tilaan pääsemiseen, niin livenä kun täällä instassakin.

- Eilinen pyörälenkki hyvässä seurassa oli ehkä viikon kruunu. Tämän kuvan otin alun perin vaan siksi, että testasin kaverin laseja ja katoin istuuks ne mulle, Hannu kirjoittaa.

Hannulla riittää kaikesta tänä keväänä tapahtuneesta huolimatta someseuraajia, jotka tsemppaavat häntä.

- Elämä voittaa, yksi kirjoittaa.

- Ihana kuulla, että voit hyvin, toinen kommentoi.

Lue myös: "Karmiva olo!!!" Hannu Pikkarainen tilittää - "Ei tuu toistumaan enää koskaan!!!"

Tuomio raiskauksesta

Helsingin käräjäoikeus antoi Hannulle huhtikuussa (6.4.) kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion raiskauksesta. Värikkäästä on-off-suhteesta ex-rakkaaseensa Martina Aitolehteen muistettava Hannu kertoi tuolloin valittavansa tuomiosta hovioikeuteen. Käräjäoikeuden langettama tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös:  Nyt se varmistui - Hannu Pikkarainen valittaa tuomiostaan hoviin - tilittää somessa: "Tää peli ei vetele!"