fbq
Kotimaa
22.11.2022 10:26
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
evelina
Evelina kertoo rehellisesti: Tämän takia leikkasin lyhyen tukan
Kotimaa
22.11.2022 10:26
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Evelina teki lopulta päätöksen leikkauttaa pitkät hiuksensa.

Roope Salmisen kanssa seurusteleva Evelina sai monet pari viikkoa sitten hämmästelemään naisen uutta tyylimuodosta. Evelina pohjustaa nyt syitä teolle, jota hän kertoo miettineensä jo pidempään.

- snip snap muistan et oon aikalailla aina halunnu päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimisen vuosikymmenen ajan oon tienny et täysin varmasti teen tän vielä joskus. hetki oli aiemmin tuntunu muutamassa kohtaa melko-mut-ei-viel-ihan-oikeelta, mut muutama viikko sitten siinä Saaran peilin edessä olin niin varma ku ikinä tuun olemaan. uus hius on saanu valtavasti sydämellisiä kehuja, kiitos niistä tyypit, Evelina kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Hurja muodonmuutos! Laulaja Evelina ajeli itselleen siilitukan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen)

Yksi huono puoli

Evelina löytää uudesta hiuskuontalosta paljon hyviä puolia, mutta mainitsee myös yhden negatiivisen puolen näin talvella.

ajatuksia hiuksista: + oon onnellinen ja en pelkästään siitä miten helppo tää on tai miten kivalta ne näyttää. tää muutos pakottaa tarkastelemaan ja purkamaan omasta mielestä oletuksia joita maailma jatkuvasti liittää feminiinisyyteen, ulkonäköön ja arvokkuuteen. asia joka on teoriassa ”vain hiusten leikkaaminen” tulee opettaa todennäköisesti aika paljon! - on vähän viilee kyl, laulaja kirjoittaa suupielet alaspäin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen)

"Täs mä v*ttu mietin..."

Roope Salminen on käynyt tukemassa julkaisua kolmella liekkiemojilla. Myös Jenni Vartiainen kävi laittamassa päivitykseen liekkiemojeita ja sydämen. Lola Odusoga kommentoi kolmen sydämen kanssa. Suurin osa kommentoijista ylisti Evelinan uutta tyyliä.

Ja täs mä v*ttu mietin et uskallanko leikata otsiksen. Ah, tää ja kaikki sun hiuslookit on ollu aina ihan jumalaisen kauniita, täräytti puolestaan Suvi Teräsniska.

Lue myös: Oho! Roope Salmisen ja Evelinan vuosien salasuhde paljastui

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen)

Tältä Evelina näytti ennen siilitukkaa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen)