fbq
Kotimaa
28.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
E.Eerikäinen
Esko Eerikäisen raju seksikohtaus Salatuissa elämissä synnytti kohun - "Palautetta on tullut"
Kotimaa
28.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Radiojuontaja Esko Eerikäisen, 48, vierailu suositussa Salatut elämät -sarjassa on aiheuttanut runsaasti porua ja puhetta.

Viime viikolla Suomen vanhimmassa saippuasarjassa nähtiin jakso, jossa Petri-nimistä miestä näyttelevä Esko ajautui sänkyyn Pete Latun esittämän Kallen kanssa.

Kohua herättänyt jakso kirvoitti myös palauteryöpyn Seiskan tavoittamalle Eskolle.

– Palautetta on tullut puolesta ja vastaan. Positiivisia kehuja siitä, miten rohkeaa on ollut lähteä ja tehdä tuollainen rooli. Negatiivista palautetta on luonnollisesti myös tullut, kuten ”nyt meni maku” ja muuta sellaista.

– Minusta itsestäni kuitenkin on ollut hienoa ja ihanaa, että pääsin näyttelemään tällaista roolia, Esko kertoo Seiskalle.

Lue myös: Esko Eerikäinen avoimena ensimmäisestä homoroolistaan

 

Rooli opetti

Esko on kuitenkin hyvin otettu ja ylpeä roolista, joka eroaa vahvasti hänen omasta identiteetistään.

– Parasta tässä roolissa on ehdottomasti ollut se, että tässä joutuu todella paljon heittäytymään. Tämä rooli on täysin minun oma vastakohtani.

– Mulla ei ikinä ole ollut suhdetta miehen kanssa niin kuin Petrillä sarjassa. Jos jotain niin heittäytymistä tämä on siis itseltäkin vaatinut, mutta silti kaiken puolin olen todella ylpeä ja otettu tästä ja siitä, että sain roolin. Toivottavasti tämä poikii lisää rooleja, Esko tuumaa.

Lue myös: Mitä ihmettä? Esko Eerikäinen Salkkareihin! Esko Seiskalle ”Ööö…Tota…”

 

"Olihan tämä tilaisuus"

Ennen Salkkarit-roolia Eskoa ei ole nähty näyttelemässä ja myös se sai miehen lähtemään rooliin sen suuremmin miettimättä.

– Mietin silloin, kun minulle tarjottiin tätä roolia, että vitsi, onhan tämä nyt sellainen tilaisuus, että ei tällaisia tilaisuuksia tule hirveän monta elämässä vastaan. Olen sellainen ihminen, joka vain rohkeasti lähtee tekemään ja joskus se kannattaa ja joskus ei.

– Tässä kohtaa se kannatti. Olen itse todella tyytyväinen. kuten myös salkkarijengikin. Toivottavasti katsojatkin, Esko kertoo.

Radio Novan iltapäiviä juontavan Eskon jatkoa Salkkareissa ei ole paljastettu.

– Se, miten Petrin käy Kallen kanssa, selviää vain katsomalla, Eskon paljastaa salaperäisesti.

Lue myös: Esko Eerikäisen erikoinen gaala-asu hurmasi kaikki sukupuoleen katsomatta: "Mies minun makuuni!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »