fbq
Kotimaa
26.06.2022 20:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen paljastaa julkkismiesten Backstage Riders -prätkäjengin: Mukana Elastinen ja Pete Parkkonen
Kotimaa
26.06.2022 20:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Salatut elämät -sarjasta ja Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tuttu Esko Eerikäinen, 48, kertoo diggailleensa koko ikänsä moottoripyöriä.

Neljä vuotta sitten hän toteutti unelmansa ja hommasi Harrikan.

– Tämä on varmasti ollut yksi parhaita sijoituksiani itseeni. Moottoripyörällä ajellessa huomaa, että kaikki ajatukset katoavat täysin. Siinä keskittyy vain ajamiseen. Se on tosi terapeuttista.

Lue lisää: Esko Eerikäinen esittelee Harley-Davidsoninsa: Mötley Cruen Girls Girls Girls -musiikkivideo herätti kipinän

Elastinen kaverina

Tatuoitu Esko onkin Harrikkansa selässä tuttu näky vähän siellä sun täällä. Hän paljastaa Seiskalle kuuluvansa Backstage Riders -prätkäporukkaan, joka koostuu kotimaisella musiikkialalla vaikuttavista tunnetuista nimistä.

– Siellä on kaikenlaista musa-alan väkeä: Elastinen, Nipa Neumann, Pete Parkkonen, Tommi Läntinen… Tosi kiva porukka. Teemme kesäisin pieniä päiväretkiä Turkuun, Porvooseen, Puumalaan tai Lahteen.

– Se reissailu on vain sellaista, että ajelemme porukalla määränpäähän, hörppäämme kahvit, höpöttelemme, parannamme maailmaa ja sitten ajellaan takaisin.

Esko paljastaa kuuluvansa prätkäporukka Backstage Ridersiin, johon kuuluu monia tunnettuja musiikkialan nimiä. – Meitä yhdistää varma ja turvallinen ajotapa.
Esko paljastaa kuuluvansa prätkäporukka Backstage Ridersiin, johon kuuluu monia tunnettuja musiikkialan nimiä. – Meitä yhdistää varma ja turvallinen ajotapa.

Lue myös: Esko Eerikäinen toteutti tuhannen euron lupauksensa Sini Sabotagelle

Ei asvalttia rullalle

Koska Backstage Ridersissa on perheellisiä ja varttuneempiakin jäseniä, herrasmiehet eivät paahda asvalttia rullalle. Kaiken keskiössä on nautiskelu ja turvallinen ajaminen. Usein sumppitauot ovatkin reissujen kohokohtia.

– Kun pysähtyy Läntisen Tommin ja Nipa Neumannin kanssa kahvipaikalle ja alkaa kuunnella niitä Nipan juttuja 1980-luvun Dingosta… Se on aivan mahtavaa. Ja sellainen jutustelu on tarkoituskin: olla yhdessä ja jakaa sekä ilot että surut.

– Itsekseen moottoripyöräily on aika yksinäistä hommaa, mutta porukalla ajelu on tosi kivaa. Niiden aikana saa sen fiiliksen, että jes, tämä on se juttu!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »