fbq
Kotimaa
14.08.2022 08:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat vuosia yhdessä - näin uudet kumppaniehdokkaat suhtautuvat Martinaan: "Noh..."
Kotimaa
14.08.2022 08:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, 48, on mukana MTV Katsomossa alkavassa Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa. Siinä julkisuudesta tutut sinkut julkaisevat somessa avoimen deitti-ilmoituksen - ja sen myötä alkaa sinkkukesä ja rakkauden metsästys.

- Ohjelmassa nähdään toinen puoli minusta. Se on avoin ja rehti tarina siitä, miksi olen sinkku, ja mitä kumppanin löytäminen vaatii, Esko kuvailee Seiskalle.

Radio Novan juontaja sanoo olleensa rakastunut elämässään neljä tai viisi kertaa.

- Ihastunut olen miljoonasti, helposti ihastuva Esko kertoo.

Aikaa ja ymmärrystä

Esko oli naimisissa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden kanssa vuosina 2007-2011. Heillä on yhteinen lapsi, ja kaksikolla on edelleen hyvät välit. Se ei ole itsestäänselvyys.

- Annoimme aikaa toisillemme, emmekä yrittäneet väkisin sopia tai tehdä asioista hankalia. Kun aika oli annettu, pystyi käymään asioita läpi ja lopettamaan syyllistämisen. Katsoin itseäni peiliin ja mietin, olisiko joku asia jossain kohtaa voinut olla oma vika.

Hyvät välit eksän kanssa eron jälkeen vaativat ajan lisäksi ymmärrystä.

- Sekä kypsyyttä ja tietynlaista nöyryyttä. Eivät ne helposti tai nopeasti tule. Jos pariskunta eroaa, niin ei se sitä tarkoita, että ylihuomenna ollaan parhaita kavereita. Asiat pitää käsitellä niin yhdessä kuin erikseen, Esko muotoilee.

Lue myös: Julkkikset etsivät rakkautta uudessa tosi-tv-sarjassa – Esko Eerikäinen avautuu naisenkaipuustaan

Esko Eerikäinen

Mustasukkaisuutta kumppaniehdokkaissa

Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa mukana oleva Esko myöntää, että hyvät välit Martinaan ovat aiheuttaneet mustasukkaisuutta potentiaalisissa kumppaniehdokkaissa.

Eskolle mustasukkaiset piirteet toisessa henkilössä ovat punaisia lippuja, ja hän sanoo hyppäävänsä sellaisesta ihmissuhteesta pois nopeasti.

- Olen huomannut, että yhteydenpitoni Martinaan ja hyvät välimme voidaan kokea uhkana. Aika usein kuulen, että: ”Noh, eikös vanha suola janota” ja sellaista. Uskon, että tuolloin kyse on ihmisen omista epävarmuuksista.

- Minut tuntevat ihmiset tietävät ja näkevät, että kyse on puhtaasti ystävyydestä, jotka jakavat yhteisen lapsen ja menneisyyden.

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa 25.8. alkaen

Lue myös: Esko Eerikäinen muistelee häitä Martina Aitolehden kanssa: ehti hädin tuskin kirkkoon!