fbq
Kotimaa
12.05.2022 15:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto, Petri Voutilainen
susanna laine, petri nygård
Erikoiset lomatunnelmat! Susanna Laineen kanssa Italiassa kuherteleva Petri Nygård härskeili vessassa - samaan aikaan Susanna asteli kirkkoon
Kotimaa
12.05.2022 15:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto, Petri Voutilainen

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 40, ja rääväsuuräppäri Petri Nygård, 47, lomailevat parhaillaan Italiassa.

Petrin ja Susannan tiet kohtasivat vuonna 2020 Masked Singer Suomen kuvauksissa. Seiska paljasti yllätysparin salasuhteen tammikuussa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat kuvat julki! Juontajakaunotar Susanna Laine ja rääväsuuräppäri Petri Nygård ovat kuin vanha aviopari

Susannan Italian-matkaseura paljastui, kun Petri vilahti juontajan somevideolla. Rakastavaiset ovat lomailleet tänä keväänä muun muassa Gardajärven upeissa maisemissa sekä romanttisessa, kaanalien Venetsiassa.

Nyt matka on jatkunut historialliseen Veronaan.

Petri ei ole päivittänyt Instagramiinsa liiemmin lomasisältöä. Eilen (11.5.) hän kuitenkin huvitti someseuraajiaan julkaisemalla vessassa otetun selfien. Kuvassa Petri heiluttaa vessaharjaa. Kuvatekstissä hän toteaa käyneensä kakalla ja pesseensä hampaansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petri Nygård (@seopetriii)

- Ja menox, huikeeta pikkuperjantaita! kamerahoroksi itseään tituleeraava Petri toivottelee someseuraajilleen.

Lue myös: Susanna Laine ja Petri Nygård viihtyvät lemmenlomallaan: Katso upeat lomakuvat

Susannan lomapäivitykset henkivät seesteisempää ja jopa hengellistä tunnelmaa. Samaan aikaan kun Petri julkaisi kakkasisältöä vessasta, Susanna julkaisi kuvia koristeellisesta kirkkorakennuksesta.

Susanna on ikuistanut lomakuviinsa kauniita Veronan mukulakivikatuja ja vanhoja rakennuksia.

Susanna on tallentanut lomakuviinsa myös Shakespearen Romeo ja Julia -tragediasta tunnetun Capuletin perheen talon. Yhteen kuvaan Susanna on ikuistanut talon sisäpihalla olevan parvekkeen, jonne Romeon kerrotaan kiivenneen tapaamaan Juliaa.

Lue myös: Jösses! Ikuistiko Petri Nygård Susanna Laineen yläosattomissa? Superrohkea lemmenlomakuva julki!

Turisteille kerrotaan, että talon sisäpihalla olevan Julian patsaan rinnan koskettaminen tuo onnea rakkauteen. Patsas onkin rintavarustuksen kohdilta kulunut, sillä sitä on vuosien saatossa hipelöity huolella.

Susanna ei kerro somessa, käpälöikö hän patsasta visiitillään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »