fbq
Kotimaa
19.06.2022 12:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Danny ja Erika Vikman
Erika Vikman kutsui rakkaakseen! Nyt Danny avaa sanaisen arkkunsa suhteestaan laulajakaunottareen
Kotimaa
19.06.2022 12:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, ja poptähti Erika Vikman, 29, palasivat viime viikolla kohulomaltaan Rodokselta.

Lue lisää: Dannyn suhdesopassa yllätyskäänne! Helmi Loukasmäki ja Erika Vikman syleilivät toisiaan

Lukijoita on ihmetyttänyt, miksei Dannyn seuraneitiä Helmiä ei kelpuutettu mukaan lomalle. Musiikkineuvoksen vastaus on ytimekäs.

– Olen jo pitkään pyrkinyt sanomaan ihmisille, että olisi parempi, ettei välillemme pyritä rakentamaan mitään parisuhdetta. Kyse on hienosta ystävyydestä sekä avunantoyhteistyöstä.

Lue lisää: Danny kohutusta lomastaan Erika Vikmanin kanssa: Tämän takia Helmi Loukasmäki jäi Suomeen

”Ei kolmiodraamaa”

Entä sitten Erika? Tähtipoppari ja Danny ovat melko hiljattain esiintyneet tunteikkaasti televisiossa, puhuneet toisistaan kauniisti ja jopa kyynelehtineet yhdessä. Tammikuussa Erika kutsui Dannya rakkaakseen, ja nyt takana on yhteinen kuuma loma.

– Nii-in… Se oli antoisa loma kaikin puolin. Meillä on Erikan kanssa suuri ihmissuhde. Suhteemme on ollut erittäin antoisa kautta linjan, ja hän on ollut itselleni tärkeä ihminen jo monta vuotta.

– Kaikki on siis kunnossa, miksi pitäisi olla jotain muuta? On tarpeetonta ja turhaa yrittää rakentaa välillemme kolmiodraamaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »