fbq
Kotimaa
26.01.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Erika Helin
Erika Heliniltä raivokas feministiavautuminen: "Miehen ei pitäisi auttaa"
Kotimaa
26.01.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti ja Onlyfans-sivustolle eroottista sisältöä tuottava Erika Helin, 29, tunnetaan räväköistäkin ulostuloistaan.

Erika kirjoittaa usein avoimesti mielipiteitään, jotka saavat runsaasti huomiota someseuraajilta. Joulukuussa hän esimerkiksi otti vahvasti kantaa ulkonäön perusteella tapahtuvaan arvosteluun.

- Meidän pitäisi keskittyä vähemmän siihen, mitä muut tekevät, miten muut pukeutuvat tai miten muut ansaitsevat elantonsa. Jos meillä ei olisi huoria, sinun aviomiehesi ei ikinä saisi seksiä. Ole kiitollinen, Erika kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Erika Helin: "Jos ei olisi huoria, sinun aviomiehesi ei ikinä saisi seksiä"

Nyt Erika on törmännyt somekeskusteluun, joka on saanut hänen verensä kiehumaan ja sanaisen arkkunsa avautumaan. Hän julkaisi Instagram-sivullaan kuuman kuvan, jossa poseeraa merimaisemissa läpinäkyvään verkkobodyyn pukeutuneena, tupakkaa polttaen. 

- Kuulen tyttöjen sanovan "poikaystäväni on niin rakastava ja tekee kaikkea, hän auttaa kokkaamisessa, siivoaa ja muutakin"!! Ei, kulta, hän tekee vain oman osuutensa, Erika kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

- Lopettakaa sen normalisoiminen, että nainen tekisi kaikki kotityöt. Sinä käyt myös töissä, mutta et voi olla ainoa, joka tekee kotitöitä. Miehen ei pitäisi "auttaa", hänen täytyisi ottaa 50-prosenttinen vastuu, hän täräyttää.

Erikalla onkin erikoinen ratkaisu siihen, jos mies ei ole kykenevä kyseisiin toimiin.

- Jos hän ei osaa kokata ja siivota, hänellä täytyy olla varaa tilata terveellistä ruokaa kotiinkuljetuksena sekä tietää, miten palkataan siivooja. Sen täytyy tapahtua automaattisesti ilman, että sinä muistuttelet, tutkit ja varailet koko ajan.

Erikan mukaan kyseinen toiminta kielii ongelmista myös jatkossa.

- Jos hän ei osaa huolehtia itsestään, hän ei tule koskaan huolehtimaan myöskään sinusta tai lapsistanne. Älä yritä korjata häntä. Sinun on parempi juosta. Nopeasti!! hän muistuttaa.

Lue myös: Erika Helin paljastaa kuvan kanssa: "Kokkaan aina alusvaatteissa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

 

Jakaa mielipiteitä

Kommenttikentässä ollaan paitsi Erikan puolesta, myös häntä vastaan. Monet eivät ole pitäneet kirjoituksesta.

- Mut miehet saattaa olla tekemässä niiden töitä, eräs seuraaja täräyttää.

- Miesten töitä, Erika kirjoittaa mystisesti ylä- ja alapeukkuemojien kanssa.

- Oikeita töitä, toinen seuraaja laukoo.

Yhden seuraajan mielestä on ihanaa tehdä kotitöitä.

- Mää suorastaan nautin kun saan siivota ja tiskata ja mies on vaikka tekemässä polttopuita tai huoltamassa meidän autoa. Kun hän sitten tulee sisään siivottuun kotiin tuoksuen hielle, bensalle tms "miehekkäälle" niin johan pyörii pikkuhousutkin jalassa, tämä kirjoittaa.

Erika korjaa kommenttikentässä, ettei olekaan tarkoittanut, että kaikkien pariskuntien tulisi jakaa kotityöt tasan, mutta haluaa muistuttaa sen olevan mahdollista.

Lue myös: HS:n toimittaja osallistui Erika Helinin Onlyfans-kurssille- lopputulos yllättää: "Anteeksi, alapää"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)