fbq
Kotimaa
16.06.2022 10:35
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
rita niemi-manninen, aki manninen, donna
Ensimmäiset kuvat julki: tältä näyttää Rita ja Aki Mannisen omalla saarella - "Tilaa ympärillä, ihana rauha, luonnon kauneus..."
Kotimaa
16.06.2022 10:35
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Hyvinvointivalmentajapariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ostaa päräyttivät kesäkuun alussa oman saaren. Saari sijaitsee Porin edustalla. Sekä Rita että Aki ovat kotoisin Porista.

Lue myös: Aki Manninen paljastaa saarikaupan taustat: ”Tämä on kuin lottovoitto!”

- Tämä on ollut pitkäaikainen unelma, olemme haaveilleet jo pitkään merenrantakiinteistöstä, Aki iloitsi aiemmin Seiskalle.

- Unelmia kannattaa toteuttaa nyt, eikä vasta vanhusiällä, mies summasi.

Pariskunta on jakanut saareltaan nyt ensimmäisiä kuvia ja videoita sometileilleen. Ritan tuoreissa kuvissa näkyy hyvin hoidettua nurmialuetta sekä puutarhakoriste, joka esittää kotkaa.

- Terkut saarelta. Voi pojat, että mä herään eloon täällä merellä. Tilaa ympärillä, ihana rauha, luonnon kauneus, Rita hekumoi kuviensa ohessa.

- Oon varmaan ollut entisessä elämässä maalaistyttö (tai saarelle paskova hanhi) kun tuntuu kuin ois kotona, Rita kirjoittaa.

Aki on esitellyt Instagramissa saaren rantaa ja veneen ankkurointipaikkaa.

- Voi taivas mut mä olen kotona. Ihan kuin olisimme olleet täällä aina. Sama tunne kun tapasin Ritan, olo oli silloinkin kuin oltaisiin aina tunnettu ja oltu yhdessä, Aki riemuitsee.

Perheestä on jaettu myös yhteiskuva someen. Taustalla siintää meri jonka ääressä lehtipuut päivystävät.

- Sydämessä tuntuu niin oikealta. Tätä olen odottanut niin kauan. Saan kasvattaa Donnaa lähellä luontoa ja kokea itse rauhaa, Aki kirjoittaa.

Aki taustoitti aiemmin Seiskalle, että reilun puolen hehtaarin tilalla sijaitsevat rakennukset ovat niin hyvässä kunnossa, ettei niille tarvitse tehdä mitään. Joitain visioita pariskunnalla tietysti on.

- Sen verran ajattelimme, että tästä merenrantatilasta tehdään valkoinen, eli rakennukset saavat uuden värin. Rantasaunaa pitää hieman tuunata. Haluaisin lasiseinän, jotta lauteilta voisin katsella merelle, Aki fiilisteli.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-vaimo laskevat leikkiä aralla aiheella - suututtavat somessa: "Ette pilailis tällä"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »