fbq
Kotimaa
11.07.2022 12:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Emma ja Sami
Emma Kimiläinen avoimena synkästä ajanjaksostaan - harvinainen ulostulo
Kotimaa
11.07.2022 12:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kilpa-autoilija Emma Kimiläinen, 33, avautuu tuoreessa somepäivityksessä synkästä ajanjaksostaan. Englanninkielisessä tekstissä Emma pohtii muun muassa pysähtymisen tärkeyttä.

Menestyksekkäästi kisaava Emma korostaa heti päivityksensä alkuun, kuinka elää elämäänsä positiivisuuden kautta.

- Lasini on aina puoliksi täynnä sen sijaan, että se olisi puoliksi tyhjä, Emma kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Iloluontoisuudestaan huolimatta myös Emma myöntää kärsivänsä ajoittaisesta mielen mustumisesta. Hän kertoo menettävänsä toisinaan ilon asioista, joista on ennen saanut nautintoa.

- Yksinkertaisesti väsyt ja ärsyynnyt, koska lautasellasi on yhtä aikaa liikaa asioita, Emma sanailee.

Emma muistuttaa pysähtymisen tärkeydestä ja siitä, kuinka on hyvä pohtia ja käydä rehellistä keskustelua itsensä kanssa.

- Sen sijaan, että olisit peloissasi kokemistasi tunteista ja ajatuksista ja blokkaisit ne, kutsu ne kylään ja juttele itsellesi.

Lue myös: Vihdoinkin! Sami Hyypiä ja Emma Kimiläinen avoimesti yhdessä - juhlivat pikkujouluja Helsingin yössä

 

Emma Kimiläinen on seurustellut viime vuodesta lähtien jalkapallolegenda Sami Hyypiän, 48, kanssa. Pariskunta erosi tahoillaan lähes samanaikaisesti puolisoistaan ja julkisti roihahtaneen rakkautensa maailmalle joulukuussa.

Lue myös: Suhdehuhut vellovat! Emma Kimiläinen kannusti Sami Hyypiää motocrossradalla – kuvat!

Tämän jälkeen kaksikko on kohdannut haasteita parisuhteessaan. Pariskunnan huhuttiin jopa eronneen, mutta nyt Emma ja Sami ovat jälleen julkisesti yhdessä.

Lue myös: Kohusuhteessa kaikki hyvin! Sami Hyypiä kannusti Emma Kimiläistä formulavarikolla

Emma kirjoittaa laajassa avautumisessaan siitä, kuinka omista tunteistaan on hyvä keskustella esimerkiksi kumppanin kanssa.

Samin kanssa keskustelu on kuitenkin osoittautunut hieman haastavaksi, sillä Emma vinkkaa Samin ummistaneen silmänsä kesken jutustelutuokion.

- On hyvä jutella jollekin, esimerkiksi ystävälle tai kumppanille, joka auttaa ymmärtämään ja näkemään asiat uudesta perspektiivista. Tai ehkä hän kuuntelee (ja nukahtaa kesken lauseesi)..., Emma paljastaa vaivautuneen hymiön kera.

Sami ei ole ottanut Emman kuittia pahalla, sillä mies on tiputtanut rakkaansa kommenttikenttään sydänemojin rakkautta osoittamaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Hyypiä (@samihyypia4)