fbq
Kotimaa
07.05.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
Mari Perankoski
Emämoka saunassa! Alastoman Mari Perankosken rasvaiset puuhat kostautuivat
Kotimaa
07.05.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Näyttelijä Mari Perankoski, 52, päivittelee sometililleen usein hänelle sattuneita huvittavia kommelluksia.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Mari jakoi perjantaina Instagram-tililleen hulvattoman tositarinan kovaonnisesta saunomistuokiostaan. Mari kertoo, ettei hänen perjantainen savolainen spa-hetkensä sujunut ihan nappiin. Marin sanojen mukaan saunassa oli vähällä sattua "henkilökohtainen suuronnettomuus".

Kaikki sai alkunsa, kun Mari oli rasvannut kipeää kättään hevosbalsamilla. Chiliä sisältävän tuotteen kehutaan auttavan lihaskipuihin.

- Ensimmäinen virhe; kun olet koko päivän levitellyt kipeään käteen tulista hevosbalsamia, se kannattaa pestä kunnolla pois ennen saunomista. Ja kylmällä vedellä, Mari alustaa koheltamistaan.

Lue myös: Täh, Jouni Hynynen julkaisi bikinikuvan Mari Perankoskesta: Uhka vai mahdollisuus - katso!

Kavuttuaan lauteille pötköttelemään ja heiteltyään kolmannet löylyt Mari havahtui siihen, että iholle jämähtäneet hevosbalsamin chilit polttivat hänen silmiään.

Mari oli myös rasvannut jalkapohjansa eri tökötillä, joten kommellukset ottivat uusia kierroksia.

- Silmien pyyhkiminen vaan pahentaa tilannetta, etkä näe mitään. Äkkiä sokkona ulos. Rasvapohjajalka lipeää ensimmäisellä askeleella, etkä osaa hahmottaa miten kaukana on kiuas. Sitten varovaisesti pyllymäkeä lauteet alas ja seinistä pidellen haparoimaan kohti suihkua, Mari kertoo vaarallisesta saunatuokiostaan.

Mitä ilmeisimmin Mari selvisi saunasta suihkun puolelle ottamatta osumaa kiukaaseen.

Lue myös: Oho, Mari Perankoski kuvasi aviomiestään salaa - somekansa repesi nauruun!

Marin someseuraajat ovat purkaneet kommentteihin helpottuneisuuttaan siitä, että saunatuokiossa ei käynyt pahemmin. Moni myös jakoi kivuliaita tarinoita hevosbalsamin päätymisestä vahingossa kehon intiimialueille.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »